Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon puding a testem? (kép / fiú! )
20/F vagyok. 3 és fél éve kondizom, kisebb nagyobb kihagyásokkal (a nyár úgy teljes egészében kimarad), és itt látható, ahogyan összecsoffadok a végére. A gond az, hogy hiába vagyok csúcsformámban szálkásabb, izomzatilag kb. 25 %-al nagyobb (hasilag meg kb. 25%-al kisebb), akkor is még nagyon kevésnek látom a végeredményt.
Itt vannak a képek, jövő héten kezdek el újra eljárni konditerembe:
Mondhatnátok pár szót, hogy ez (meg az általatok elképzelt jobbik formám) úgy az átlag elvárásokhoz képest kevés, megfelelő, túl sok (???). Köszi szépen.
nem izmot kell feltétlenül építened, hanem inkább (igen, sajnálom) szálkásítanod kéne
járj inkább futni, focizni, kerékpározni, stb.
Szerintem nincs semmi különösebb gond veled. De ha jobb formába akarod hozni magad akkor a hasból kevesebbet a váll, kéz, mellkasra meg szálkásítani.
De ha az én pasim lenne ilyen akkor nem zavarna ha néha lenne egy kis hasa :D
21/L
hát igen mindehol van zsír és minenhol elkéne még az izom..
de ne legyél felfújt boxjtékos, az nem szép.
hát tényleg olyan plötyihutylötyi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!