Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/21 greeen válasza:
Hát elég bovden testű vagy.Elkéne kezdened gyúrni testvérem!
3/21 A kérdező kommentje:
elfogok : )
2011. szept. 11. 13:57
5/21 anonim válasza:
Hülyék vagytok előzőek!!!
Szerintem szép atlétikus tested van! Majd tartsd fent ezt a vonalat, mert később nehezebb lesz! Egy kis izom még majd elfér rajtad, de még ráérsz! Lehetsz vagy 14 max!
6/21 anonim válasza:
szerintem csk irigyek emezek az előbbiek akik ideirtak..nem v punnyadt de tartsd magad formában és akkor majd beszélhetünk.:p
14L
8/21 anonim válasza:
tegnap 15:09
A te tested milyen? ;) :)
10/21 anonim válasza:
tegnap 08:26
Na, muti!!!! :) Kíváncsi vagyok rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!