Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Járnátok olyan pasival akinek ilyen az arca?
Ne haragudj, de én nem. Nem szívesen simogatnék és puszilnék meg egy ilyen arcot, de tényleg ne sértődj meg, mert én csak egy vagyok a sok közül. Ha te vagy ez a fiú, akinek ilyen az arca, meg kell, hogy nyugtassalak: 100% hogy nem egy olyan lány van, akit ez egyáltalán nem érdekel!
Ha viszont te vagy az a lány, aki egy ilyen fiúval szeretne járni, akkor azt javaslom, ne azzal törődj mások mit mondanak, ha Téged nem zavar, akkor kit érdekelnek mások?
Helo!
Nekem is hasonlók vannak.Csak korántsem ennyi.(De még ígyis talán én vagyok a legpattanásosabb az osztályba...Elmondom mi ez.Nem pattanások.(Azok ilyen leszárítandó hülyeségek.Egyik sem használ amit a nagyeszűek felírnak erre...Sima pattanásokat a hideg víznek is "gyógyítania" kéne.Elmondom szerintem ez genetikai van akinek egyáltalán egész életében nincs van akinek pár évig rendes patik...És vagyunk mi a szerencsétlenek...Szerintem tuti találnál barátnőt, mert nekem is lehetne de nem megyek komolyabban bele ebbe, mert nincs túll nagy önbizalmam amíg van pár ilyen és sztem hülyeség is lenne nyomulni mindenkire...Nem leszünk még mi 30asok...:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!