Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Járnátok olyan pasival akinek ilyen az arca?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. szept. 12. 13:51
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
68%
van akinek nem a külső számít.. úgy hogy igen, van esély rá,h valaki járna veled ;)
2011. szept. 12. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt az arcom tízen évesen. Rendesen szerte-szét szopattak miatta. Jártam egy csomó börgyógyásznál. Minden szart felírtak rá, ami nem használt. Erre csak annyit tudtak, hogy akkor majd írnak valami mást, hátha használ. Aztán 18 évesen lassan elkezdett visszahúzódni.
2011. szept. 12. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyenem, a fiúnak ilyen volt az arca, de amúgy meg gyönyörű,szabályos vonásai voltak, és nagyon imádtam a természetét is. úgyhogy nem igazán zavart.
2011. szept. 12. 23:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Körömvirág krémet próbáld rá, nekem nagyon jó volt, sőt, továbbra is használom! Zsírosnak zsíros, ezért én pl ugy csinálom, hogy felkenem az arcomra a krémet, és ugy fél óra múlva megmosdok. Írtam amugy már, én voltam az, akinek a barátjának volt hasonló az arca, és nem zavart :)
2011. szept. 13. 00:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Én mindig megsajnálom az ilyeneket. Kezeltesd sürgősen.
2011. szept. 15. 20:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Acnesol, a gyogyszertarban veny nelkul kaphato.
2011. szept. 15. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én nem. Nem szívesen simogatnék és puszilnék meg egy ilyen arcot, de tényleg ne sértődj meg, mert én csak egy vagyok a sok közül. Ha te vagy ez a fiú, akinek ilyen az arca, meg kell, hogy nyugtassalak: 100% hogy nem egy olyan lány van, akit ez egyáltalán nem érdekel!

Ha viszont te vagy az a lány, aki egy ilyen fiúval szeretne járni, akkor azt javaslom, ne azzal törődj mások mit mondanak, ha Téged nem zavar, akkor kit érdekelnek mások?

2011. szept. 15. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:
az én barátomnak pár éve majdnem ilyen volt, nem igazán érdekelt, azóta elmúlt 20L
2011. szept. 15. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Juj!,ez nagyon csúnya! menj kozmetikushoz
2011. szept. 15. 20:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Helo!

Nekem is hasonlók vannak.Csak korántsem ennyi.(De még ígyis talán én vagyok a legpattanásosabb az osztályba...Elmondom mi ez.Nem pattanások.(Azok ilyen leszárítandó hülyeségek.Egyik sem használ amit a nagyeszűek felírnak erre...Sima pattanásokat a hideg víznek is "gyógyítania" kéne.Elmondom szerintem ez genetikai van akinek egyáltalán egész életében nincs van akinek pár évig rendes patik...És vagyunk mi a szerencsétlenek...Szerintem tuti találnál barátnőt, mert nekem is lehetne de nem megyek komolyabban bele ebbe, mert nincs túll nagy önbizalmam amíg van pár ilyen és sztem hülyeség is lenne nyomulni mindenkire...Nem leszünk még mi 30asok...:d

2011. szept. 15. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!