Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy olyan pasival, aki külsőre bejön, de a fogazata csúnya, hiányos?
Most tekintsünk el attól, hogy milyen belső tulajdonságai vannak...
Szóval: van egy fickó, aki eléggé teper utánam. Nekem tetszik, de ma "beleláttam a szájába". Egy csomó foga hiányzik...
Olyan egészségtelen és igénytelen benyomást keltett...
De más szempontból jól néz ki és férfias.
Na jó, de azt a fogat meg is lehet csináltatni...
Én nem járnék olyan fiúval, akinek lyukas vagy hiányos a fogazata.
Én nem járnék vele hacsak nem vagyok fülig szerelmes belé és ezt el tudom nézni.
Képzeld el, hogy smároltok és a sok baci a szájából átjön:)
Mármint tuti nem megfelelő a szájhigiéniája, nem elég ápolt. Nekem nem lenne hozzá kedvem.
Csak saját magam nevében tudok szólni.
A fog, kéz, köröm, cipő, sok mindent elárul az emberről.
Igaz, a fog rendbetétele pénzkérdés is, de azért elgondolkodtató, az illető igényessége.
De az is lehet, hogy épp csináltatás közben van, sose lehet tudni.
Fontos, hogy Téged mennyire zavar, adsz-e neki esélyt arra, hogy megismerd, mert lehet, hogy tényleg valami olyan ok áll a fogatlansága mögött, amiről nem tehet...
Ha meg Rád lehet, és Süsüt érzed, akkor még mindig dönthetsz...:-)
Hát..én biztosan nem. Nálam alapvető az, hogy szép fogai=szép mosolya legyen. A hiányzó fogak elég valószínű, hogy azt jelentik, hogy nem igazán van jóban a fogkefével, tehát igénytelen.
Meg gondolj bele...hogy jelennél meg vele akármilyen társaságban? Te éreznéd magad kellemetlenül, ha nevetne vagy beszélne... Gondold át, és ha ez téged nem zavar, akkor jöjj össze vele, Én nem tenném.
4 korona kéne aminek darabja 13000Ft, úgyhogy amíg nem dolgozok addíg marad.
A 2. kommentelő voltam.
Második, nem akartalak megbántani a kérdésemmel, ne haragudj!
Te még nagyon fiatal vagy, sok minden nem rajtad múlik...
Itt egy felnőtt, kereső ffiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!