Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy olyan pasival, aki külsőre bejön, de a fogazata csúnya, hiányos?
Most tekintsünk el attól, hogy milyen belső tulajdonságai vannak...
Szóval: van egy fickó, aki eléggé teper utánam. Nekem tetszik, de ma "beleláttam a szájába". Egy csomó foga hiányzik...
Olyan egészségtelen és igénytelen benyomást keltett...
De más szempontból jól néz ki és férfias.
6. vagyok
Hát, igy már nehezebb a kérdés.
De még mindig ott az a lehetőség, hogy pl. valami oknál fogva- mondjuk az előző fogorvosa rosszul kezelte a fogait, nem pótolhatják, mert a csont nem regenerálódott még teljesen.
Én nő vagyok, ugyanebben a cipőben, egy hiányzóval, borzalmasan zavar, és most jutottam olyan stádiumba röntgenileg, hogy pótolható.
Amig nem tudod az okot, ne itélj.
Talán, adj neki lehetőséget, egy-két találka után, még mindig mondhatsz nemet,és nem kell mosolypartira mennetek.
Vagy informáld le.
Az az igazság, hogy elég jól rejti a dolgot, tehát nem látom rendesen. Neki valószínű azért, hogy kihullottak a fogai, tehát nem letört fogak.
Egyébként erős, egészséges ffi.
Van valakinek tippje, mitől hullik ki valakinek a foga?
Időskorban oké, de 35 év körül?
Azt azért nem hiszem, hogy csak a higiénia hiánya...
Hát, a foginysorvadás az okozhat ilyet, meg a vitaminhiány.
Ha az első az ok, és Rád lehet, főleg ennyi kihullott fognál, azt megérzed.
A foginysorvadást is tudják már kezelni, de ha az ember későn megy orvoshoz, és kilazultak a fogak, akkor menthetetlen, bár a férjemnek nem ilyen okok miatt egy vékony összekötő bizével megmentettek elől 4 fogát a Klinikán
Semmi gond, érthető, amit írtál, és köszönöm. (A többieknek is.)
Még egyszer hangsúlyozom, nem szeretnék senkit bántani a kérdésemmel! Én csak attól félek, hogy igénytelen. Ti, akiket ez az állapot zavar, nem vagytok azok. Nem az a baj, h. valakinek hiányoznak a fogai, mert ez előbb-utóbb pótolható, hanem az, ha őt ez nem érdekli, és nem hajlandó rááldozni...
Tény és való szembetűnő és ha ennyire rosszak, akkor ez lehet igénytelenség vagy betegség, de szerintem könnyű a kettőt megkülönböztetni.
Nekem is volt 16 évesen egy balesetem, gokart versenyző voltam és még 21 évesen sem tökéletes a fogsorom, volt ami letört és korona került rá, volt ami menthetetlen volt, az állkapcsom most került abba a végleges állapotába, hogy elöl a 2 fogam közti 2milimétert lehet szabályozni.
Ami azt illeti, nagyon azt érzem, hogy háttérbe szorulok, bár még senki sem tett rá megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!