Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy pasival, ha kiderülne, hogy ez a baja?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se fogyatékos, sem autista, ez egy gyógyítható dolog. Csak az a helyzet, hogy a csaj előbb-utóbb észrevenné, és akkor jobb, ha már az elején tisztázzuk. Viszont akkor azt hiszi, hogy vmilyen közveszélyes retardált vagyok. Szóval nem tudom, hogy melyik a jobb.
2009. aug. 30. 15:16
1/13 anonim válasza:
Hát ha engem egy pasi elsőre ilyennel súlyt,lehet visszatáncolok még mielött jobban megismerhetném. nem biztos h jó ötlet ha egyből elmondod a csajoknak h ez a betegséged va.n...
2/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem olyan durva a dolog, mint látszik
2009. aug. 30. 15:28
3/13 anonim válasza:
Konkrétan a te esetedben ez miben nyilvánul meg, hogy néz ki? Mitől feltűnő?
4/13 A kérdező kommentje:
Hát pl. utálok buszra szállni, mert nem szeretek emberek között lenni(nem azt mondom, h semmi áron, de inkább kihagyom). Ez persze vonatkozik a plázákra is. Ha vki beszél hozzám, nem figyelek oda, csak ha nagyon érdekel amit mond. Nem fejezem ki az érzelmeimet, szóval mikor tök boldognak látszom, lehet, h valójában szomorú vagyok. Olyan dolgokat felejtek el, ami 5 másodperce történt, mert miközben azt csináltam, a gondolataim vhol máshol kalandoztak(ezek általában kis dolgok, pl. nem emléxem, h bezártam-e az ajtót, hogy beállítottam-e a videót, stb...)
2009. aug. 30. 15:50
5/13 anonim válasza:
Szerintem az első egykét randin még ne mondd el neki,nehogy megiedgyen.Csak akkor mondd el neki,ha már kicsit jobban ismeritek egymást.Magyarázd el neki pontosan mi is a problémád.
6/13 anonim válasza:
Ami azt illeti szerintem ez nem is olyan vészes, mondjuk sztem csak akkor mond el a csajnak ha nem csak fizikailag hanem lelkileg is egymásra vagytok hangolódva, akkor lehet hogy a lány megdöbben, de szakítás meg se fordul a fejében...
És te tudhatod hogy kb mikor "gyógyulsz" meg??
7/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. De sztem 1 év
2009. aug. 30. 16:08
8/13 anonim válasza:
Erről az izéről még sosem hallottam, de azt hiszem, nekem is van ilyenem. Egyedül az agorafóbiás jellemző nem igaz rám (pl. félsz buszra szállni). Nekem nincs belőle komoly problémám a magánéletben, csak a tanulmányaimban. Egyetemista vagyok és bár tehetségem lenne, képtelen vagyok teljesíteni...
9/13 A kérdező kommentje:
16:09 - akkor sztem keress fel egy pszichológust, mert felnőtt korbán már nem lehet gyógyítani. Amúgy én 3 nyelven beszélek középfokú szinten, angolul felsőfokon, informatikából is jó vagyok, egy hosszú verset 2 nap alatt megtanulok, de töriből 3 évszámot nem tudok megjegyezni. Meg azt kifelejtettem, hogy ha vki utasít vmire nem csinálom meg. Minél jobban utasít, annyival kevésbe hajtom végre a feladatot. :|
2009. aug. 30. 16:17
10/13 anonim válasza:
Az előző vagyok. Én is tehetségesnek születtem, van szintén 3 középfokom, elég jó érettségiket tettem nagyon kevés tanulással, és nagyon-nagyon jó a rövidtávú memóriám, viszont a hosszútávú meg katasztrofálisan rossz. Az általad belinkelt oldalon tünetként felsorolt dolgok háromnegyede igaz csak rám kb., ebből arra következtettem, hogy ha tényleg ilyenem van, akkor is csak egy gyengébb kivitelű. Nekem is másütt jár a gondolatom, akármit csinálok, motorikusan csinálom, ebből kifolyólag gyakran rontok. Miközben beszél hozzám valaki, másütt járok és a csönd zökkent vissza a való életbe. Képtelen vagyok egyhelyben megülni és hosszútávon szellemi munkát végezni. Ha mégis sikerül, akkor viszont nagyon hamar végzek, átlagnál jóval gyorsabban tanulok... ilyesmik. Amúgy 20 vagyok és fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!