Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok melyikféle pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyikféle pasival járnátok inkább?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 3fajta testfelépítésű pasi, mindegyik ugyanúgy jóképű rendes,okos,kedves, az egyik kicsit zsíros, a másik kicsit gebe, a harmadik meg kicsit kigyúrt(olyan Vin Diesel-esen) melyiket választanátok így testfelépítés alapján?
2010. febr. 14. 21:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A 3-ik.
2010. febr. 14. 21:45
 2/20 anonim ***** válasza:
Második. Utána az első. De amúgy tökmindegy...
2010. febr. 14. 21:46
 3/20 anonim ***** válasza:
a kicsit kigyúrtat
 4/20 anonim ***** válasza:
Mind3 ugyanolyan természet, ugyanúgy néz ki arcra, csak a testük más. Szerinted van olyan aki nem a 3.-ikat választja?
 5/20 anonim ***** válasza:
Például én. :D
2010. febr. 14. 21:47
 6/20 anonim ***** válasza:
A kigyúrtat.
2010. febr. 14. 21:47
 7/20 Thurston ***** válasza:

én is a kigyúrtat választanám utolsónak. van benne valami nagyon visszatetsző. a gyúrással az ember saját magának akar megfelelni, a férfiaknak ez a legkiválóbb önkielégítés.

szóval én is inkább a vékonyat választanám.

2010. febr. 14. 21:49
 8/20 anonim ***** válasza:
Elég szánalmasak az ilyen kérdések, és nagyon átlátszó, hogy mindig önmagadról írod a legjobb paramétereket, a többieket meg leszólod. Fogadnék hogy te sem vagy olyan izmos, és a zsíros meg a gebe sem annyira olyan mint ahogy beállítod. Csak itt akarod fényezni az egódat.
2010. febr. 14. 21:51
 9/20 A kérdező kommentje:
hát én ha csaj lennék már inkább azér választanám az izmosat mert hát erős és jobban megtudna védeni mint egy pálcikaembert akit a szellő elfúj vagy egy vajembert
2010. febr. 14. 21:52
 10/20 anonim ***** válasza:
amúgy nem csak azér gyúr vki mer magának akar megfelelni, hanem azér is h másnak is, pl: én, amúgy csak annyira gyúrok h látszódjon h van rajtam izom, amúgy meg arcra sztem teljesen oké vok a visszajelzések szerint:), igazából a csajoknak az jön be ha a pasin látszik h azér nem csak egész nap a faszát veri a gép elött és WoWozás közbe chipset zabál, ha vkinek más a véleménye akk bocs
2010. febr. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!