Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok melyikféle pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyikféle pasival járnátok inkább?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 3fajta testfelépítésű pasi, mindegyik ugyanúgy jóképű rendes,okos,kedves, az egyik kicsit zsíros, a másik kicsit gebe, a harmadik meg kicsit kigyúrt(olyan Vin Diesel-esen) melyiket választanátok így testfelépítés alapján?
2010. febr. 14. 21:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én sem azért kondizok mert hogy húú de nagy egom legyen mert egyáltalán nincs nagy, vagy hogy megfeleljek magamnak, hanem másoknak jobban tetszek, és emellett erősebb is legyek(mondjuk ha melózok itthon jól jön)
2010. febr. 14. 22:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Inkább a kisfiús test tetszik nekem (vagy gebe), az izmosak meg a dagik nem tetszenek, az már túl sok. Szerintem nem úgy kell pasit választani hogy "jajj ez meg tud védeni, emez meg nem". Ha védelem kell kutyát tartok inkább.

25/L

2010. febr. 14. 22:07
 13/20 Thurston ***** válasza:

"hát én ha csaj lennék már inkább azér választanám az izmosat mert hát erős és jobban megtudna védeni mint egy pálcikaembert akit a szellő elfúj vagy egy vajembert"

ennek nincs sok köze ahhoz, hogy valaki mennyire tudja megvédeni a párját. (másrészt meg, normális emberek nem nagyon kerülnek olyan helyzetbe, hogy meg kelljen őket védeni...)

"amúgy nem csak azér gyúr vki mer magának akar megfelelni, hanem azér is h másnak is"

hát mit mondjak, ettől nem lett szimpatikusabb a dolog. ugyanolyan hiú baromság. sőt, talán még nagyobb baromságnak tartanám, ha így volna, de persze az igazi ok soha nem ez.

azt szeretem, ha valaki annyira van jó formában, hogy alapvetően olyan életet él, ami ezt elősegíti. például sokat sétál az erdőben/hegyekben (itt felénk ez gyakori hobbi). de az, hogy most valakinek azért van kidolgozott teste, mert szánt zsándékkal kidolgozza, annak nem sok értelmét látom a hiúságon kívül. (melelsleg a természetesen fejlődő izom sokkalta vonzóbban is néz ki, mint a konditeremben növesztett, legalábbis sokkal férfiasabb)

2010. febr. 14. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Na ez az. Ebből bőven lehetk övetkeztetni egy ember jellemére... És nekem sem szimpatikus. És ténylegn em is esztétikus ez a direkt növesztett izom.

Az én barátom pontosan olyan, mitn mait itt leírtál. FOlyton az erdőben lófrál, fára mászik, megi lyen baromságok, és ezért az évek alatt, nagyon lassan, nagyon szépen van "kidolgozva" a teste. És azérti sm ondtam, hogy a vékonyabb fiúk tetszenek, mert ez szeritnem még bőven oda tartozik, ugyanis nincs rajta tulajdonképpen semmi izomfelesleg, csak látszik rajta, hogy olyan erősen inas. :D

Nade ezt úgyis az érti, aki tudja miről beszélek.

2010. febr. 14. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:
nem szedek semmilyen port, meg nem kokxolok, amúgy meg ha megkell védeni a párod akk meg a leggizdább gyerek is odateszi magát, bár van olyan amelyik nem sztem
2010. febr. 14. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:
meg gyúráson nem mindneki azt érti h olyan akar lenni mint a szórólapokon az a sok majom aki agyonvan pumpálva a szintetikus szarokkal, én személy szerint azér edzek, mer már nagyon rég nem végeztem semmilyen sportot(régen 6évet úsztam és 1,5évet atlétizáltam, csak a térdem a hosszútávfutás miatt becsődölt és hosszabb távoknál már összeesek a fájdalomtól, mer ráálni nem tudok) és eleve egy elég vékonyka srác vok, szal ha egy picit is foglalkozok magammal az nem baj sztem
2010. febr. 14. 22:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy lenne...Csak értelmes legyen...mert az a fajta sajnos...mostanába kerül:D
2010. febr. 14. 22:49
 18/20 anonim ***** válasza:
én nem szenvedek tudásba hiányt, báááááár lehetnék jobb is(4.27 az átlagom szakközépben, építész szakon)
2010. febr. 15. 06:14
 19/20 anonim ***** válasza:
A katonák sem kigyúrtak a honvédségnél vagy bármelyik másik seregben....de egy testépítőnek nem lenne sok esélye ellenük.
2010. febr. 15. 09:08
 20/20 anonim ***** válasza:
ha a testépítő is kapna olyan kiképzést mint egy katona akkor lenne, olyat ne vess össze mással aminek semmi köze a másikhoz
2010. febr. 15. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!