Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyikféle pasival járnátok inkább?
Inkább a kisfiús test tetszik nekem (vagy gebe), az izmosak meg a dagik nem tetszenek, az már túl sok. Szerintem nem úgy kell pasit választani hogy "jajj ez meg tud védeni, emez meg nem". Ha védelem kell kutyát tartok inkább.
25/L
"hát én ha csaj lennék már inkább azér választanám az izmosat mert hát erős és jobban megtudna védeni mint egy pálcikaembert akit a szellő elfúj vagy egy vajembert"
ennek nincs sok köze ahhoz, hogy valaki mennyire tudja megvédeni a párját. (másrészt meg, normális emberek nem nagyon kerülnek olyan helyzetbe, hogy meg kelljen őket védeni...)
"amúgy nem csak azér gyúr vki mer magának akar megfelelni, hanem azér is h másnak is"
hát mit mondjak, ettől nem lett szimpatikusabb a dolog. ugyanolyan hiú baromság. sőt, talán még nagyobb baromságnak tartanám, ha így volna, de persze az igazi ok soha nem ez.
azt szeretem, ha valaki annyira van jó formában, hogy alapvetően olyan életet él, ami ezt elősegíti. például sokat sétál az erdőben/hegyekben (itt felénk ez gyakori hobbi). de az, hogy most valakinek azért van kidolgozott teste, mert szánt zsándékkal kidolgozza, annak nem sok értelmét látom a hiúságon kívül. (melelsleg a természetesen fejlődő izom sokkalta vonzóbban is néz ki, mint a konditeremben növesztett, legalábbis sokkal férfiasabb)
Na ez az. Ebből bőven lehetk övetkeztetni egy ember jellemére... És nekem sem szimpatikus. És ténylegn em is esztétikus ez a direkt növesztett izom.
Az én barátom pontosan olyan, mitn mait itt leírtál. FOlyton az erdőben lófrál, fára mászik, megi lyen baromságok, és ezért az évek alatt, nagyon lassan, nagyon szépen van "kidolgozva" a teste. És azérti sm ondtam, hogy a vékonyabb fiúk tetszenek, mert ez szeritnem még bőven oda tartozik, ugyanis nincs rajta tulajdonképpen semmi izomfelesleg, csak látszik rajta, hogy olyan erősen inas. :D
Nade ezt úgyis az érti, aki tudja miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!