Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most folytassam e vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most folytassam e vagy ne?

Figyelt kérdés

15 vagyok ( nem fszra vágyom-.- ) de nagyon szeretnék már barátot

és annyi szor próbáltam már ismerkedni 13 éves korom óta és mindig csalódtam. nem hiszem el ennyire balszerencsés vagyok? akinek tetszeni szeretnék annak más csaj jön be, akibe szerelmes leszek arról kiderül hogy van csaja. akinek én jövök be az nekem nem az esetem ( kívül-belül v vmelyik variáció). olyat szeretnék akihez kívül belül vonzódok de belefáradtam , és élőben senki nem jön oda hozzám. nemtom h érdemes e folytatnom még azt hogy "keressek" barátot.. nem volt még am pasim

2011. szept. 11. 22:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

bocsánat a helyesírási hibákért mielőtt megszólnátok. kérlek

titeket értelmes válaszokat adjatok és ne oltásokat

2011. szept. 11. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:

15 vagy. Hová sietsz?

Lesz majd minden, ne igzulj.

2011. szept. 11. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
hová valósi vagy?
2011. szept. 11. 22:20
 4/11 A kérdező kommentje:
pest de nem azért akarok mert a többi velem egykorúaknak van, hanem tényleg vágyok arra hogy legyen egy fiú társam aki meg ért engem és annyira szomorú vagyok.. most is egy régi ismerősömmel ujra találkoztam a neten, de neki is más jön be tényleg sztem nem vagyok annyira csúnya de mindig ez van , így már nem is tudom elképzelni hogy nekem valaha lehetne pasim.
2011. szept. 11. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
még bőven van időd keresni pasit, előtted az egész élet ne add fel előbb utóbb eljön a te lovagod
2011. szept. 11. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
kerület?
2011. szept. 11. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Totál így vagyok én is, csak én fiú vagyok, kár, hogy messze laksz tőlem. :/
2011. szept. 11. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, de sajna már 4 éve ezen vagyok, de semmi sem jött soha össze ezért hagyom is a francba és ha lesz valaki, vagy valami akkor majd hajtok, de így, hogy mindig a nagy semmi az eredménye.....pfffffffffffff...szánalmas 1 érzés.

19f

2011. szept. 11. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó hát az agytérfogatod hogy lehet ilyen kicsi?(na már most ezt ne vedd sértésnek) bulizz menj el előadásokra bármire hátha valakin megakad a szemed ne légy nyámnyila
2011. szept. 11. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk, 30 körülieknek is elég nehéz, nektek meg még nehezebb, a ti korosztályotok sokszor elég válogatós, meg nem azt értékeli, amit kellene (gyakran a miénk sem...). De még csak 15 vagy, emiatt nem szabad elkeseredned. Tudom, hogy milyen érzés ez, de van, akinek könnyebben összejön, van, akinek nehezebben. Igyekezz tanulni ezekből az esetekből, próbáld kiszűrni, hogy vajon kinek jössz be, és inkább azoknak próbálj tetszeni, ne "válogatás nélkül" mindenkinek. Ráadásul ha nagyon elkeseredsz, akkor ez érződni fog rajtad, a viselkedéseden, a kisugárzásodon, és megint csak olyanokat fogsz vonzani, akikkel nem lesz jó. Másrészt meg ne görcsölj ilyeneken, ne a potenciális partnert lásd mindenkiben, próbálj "tét nélkül" ismerkedni. Ne úgy fogd fel, hogy ezt vagy azt a fiút meg kell szerezned, hanem úgy, hogy bármi lehet belőle, és ha nem jön össze, akkor legfeljebb szereztél egy havert. Egyébként a "nem mernek odajönni" dolog tipikus, sokan félnek a kudarctól, vagy attól, hogy majd jó sok oltást kapnak. Ha úgy látod, hogy egy fiú érdeklődik irántad, és neked is tetszik, akkor bátorítsd (szemezzetek, mosolyogj rá gyakrabban), hátha oda fog menni hozzád. Rengeteg ember küzd azzal a problémával, hogy nincs párja, csak nézz szét a fórumon, itt is kismillió olyan kérdést és hozzászólást találsz, ami erről szól. Idősebbek is vannak szép számmal, úgyhogy nem vagy egyedül. Tudom, ez sovány vigasz, de ne keseredj el, mert csak annál rosszabb lesz. Drukkolok neked, hogy összejöjjön, sok sikert.
2011. szept. 11. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!