Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most folytassam e vagy ne?
15 vagyok ( nem fszra vágyom-.- ) de nagyon szeretnék már barátot
és annyi szor próbáltam már ismerkedni 13 éves korom óta és mindig csalódtam. nem hiszem el ennyire balszerencsés vagyok? akinek tetszeni szeretnék annak más csaj jön be, akibe szerelmes leszek arról kiderül hogy van csaja. akinek én jövök be az nekem nem az esetem ( kívül-belül v vmelyik variáció). olyat szeretnék akihez kívül belül vonzódok de belefáradtam , és élőben senki nem jön oda hozzám. nemtom h érdemes e folytatnom még azt hogy "keressek" barátot.. nem volt még am pasim
bocsánat a helyesírási hibákért mielőtt megszólnátok. kérlek
titeket értelmes válaszokat adjatok és ne oltásokat
15 vagy. Hová sietsz?
Lesz majd minden, ne igzulj.
én is ilyen vagyok, de sajna már 4 éve ezen vagyok, de semmi sem jött soha össze ezért hagyom is a francba és ha lesz valaki, vagy valami akkor majd hajtok, de így, hogy mindig a nagy semmi az eredménye.....pfffffffffffff...szánalmas 1 érzés.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!