Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kedvezményeztem, ő a füle botját sem mozdítja, folytassam?
egyszer volt, hol nem volt megtetszett egy szép lány. Ezzel a lánnyal már találkoztam néhány bulin és Facebookon néha dumálunk s küldünk egymásnak puszit a fb-n. Én a fb-s képeivel készítettem neki egy szép vidóklippet(foto-videós akarok lenni s van már tapasztalatom)
Tetszett neki a klipp, youtube-ra feltettem úgy hogy csak ő lássa (akinek megvan a link tudja megnézni), üzenetként elküldtem neki, ő megnézte, majt továbbküldte valakinek, a videó 20X lett megnézve s kapott 1 bd dislike-t de a csaj azt mondta nem tőle mert neki tetszett. Beismerte hogy továbbküldte a videót, de hogy kinek azt nem árulta el. A videó zenéje a "szeretni valakit valamiért" c szám volt, édes mesefigurákat mozgattam benne s beletetettem az ő fb-s képeit is.
Egyenlőre a fb-s puszik még mennek de lehet hogy csak hogy gyűjtse, nem azért mert engem puszilgat hanem csak egyszerűen gyüjti. Mindig én kedvezményezek beszélgetést a fb-n és a képeihez ha írok valami akk küld egy ":X ;) :D :P" smileyt egy köszyvel.
Hogy derítsem ki hogy akk összejön e a dolog vagy sem?
Kiegészítőként olvasd el ezt a kérdésemet+válaszokat is kérlek: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Tehát akkor mi legyen, hagyjam az egészet a fra*cba vagy milyen módon tudjam meg h egyáltalán megéri vele foglalkozzak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!