Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy öregembernek a 20 és 30 év közötti lányok tetszenek, az pedofilia?
Figyelt kérdés
Mert azt mégse lehet elvárni, hogy egy öregasszony tessen neki... én szerintem az a normális ha valaki azt a korosztályt látja szépnek.2011. szept. 10. 21:23
21/27 anonim válasza:
Mondjuk én a perverzeket sem ítélem el.
A gond, az erőszakos, gonosz emberekkel van.
22/27 anonim válasza:
Van aki a 22 évest is pedofilnak hívja, mert 16 éves a barátnője. Azt hiszi, hogy egy 16 éves fiú nem húzná meg simán a kislányát az illetőnek. Nem a kor számít, hanem az ember. A sex pedig nem bűn. A molesztálás már igen. Egy időben egyébként is az volt a divat, hogy 3x-4x évesek a 1x évesekkel házasodtak. Az értelmi szintjük, elvárásaik lehetnek mások ezeknek az embereknek. Egy kapcsolathoz, viszont felelősség, kommunikáció kell. A sexhez viszont ez sem.
23/27 anonim válasza:
Na jó védekezni kell, mielőtt valaki kicsavarja, amit mondok:D Az a lényeg, hogy ha két ember megállapodik, hogy d..g egyet, akkor d..janak, ha ezt akarják. Ki a f..t érdekel:)
Bocsánat a csúnya beszédért.
24/27 anonim válasza:
Egy 1x éves is kihasználhatja a 1x évest. Tudom a 3x már elméletileg okosabb, ravaszabb. Jó, erről most lehet vitatkozni. De 2x éves ember igenis nő, náluk már a kapcsolatot sem furcsálnám egy 6x évessel. Max egy kicsit.
25/27 anonim válasza:
Nem tűnik fel, hogy már fél órája magaddal beszélgetsz? :DDDDDD
26/27 anonim válasza:
He-he:)
Szeretek önmagunkkal beszélgetni:DDD
Csak a véleményem írom le:P Nem kötelező elolvasni, elfogadni meg főleg.
27/27 anonim válasza:
De tényleg idegesít, annyi ilyen kérdés volt és egyből mindenkit rohadt, mocskos, pedofiloznak egyesek, meg a haláljukat kívánják a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!