Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy öregembernek a 20 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy öregembernek a 20 és 30 év közötti lányok tetszenek, az pedofilia?

Figyelt kérdés
Mert azt mégse lehet elvárni, hogy egy öregasszony tessen neki... én szerintem az a normális ha valaki azt a korosztályt látja szépnek.
2011. szept. 10. 21:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, hogy nektek normális viszont én nem nevezném annak.
2011. szept. 10. 21:50
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem, csak épp nem tudod mire válaszolsz.

Nem kapcsolatról beszélünk, hanem szépérzékről, de ha neked 80 évesen az öregasszonyok vagy öregemberek fognak szépnek tűnni, akkor nincs több kérdésem.

2011. szept. 10. 21:51
 13/27 anonim ***** válasza:
Jah, és ha neked tetszenek a 14 év alatti lányok, de nem párkapcsolatról van szó akkor az hogy lehet pedofília? Vagy miért is kérdezi ezt a kérdező, hogy pedofília, ha szimplán csak kinézetről van szó? A pedofília megrontásokról szól illetve közsülésről szól. Na de mindegy, ha nem tudod miről van szó.
2011. szept. 10. 21:59
 14/27 anonim ***** válasza:
Azért, mert a kérdező a korkülönbségre akart rávilágítani. Nem kapcsolatról beszélt és nem 14 évesekről, hanem 20-30. K*rvára nem ugyanaz a kategória.
2011. szept. 10. 22:09
 15/27 anonim ***** válasza:

Hát nekem 12-től 50 -ig simán bejön a többség.

Megint csak hangsólyozni tudom, hogy sajnálom, hogy néhány embert molesztáltak itt, de ne dobálózzunk a pedofil szóval, ha nem is tudjuk mi az. Az irigyek meg megint egy más kérdés. De ez f...ág, hogy a 60 évesnek nem tetszhet egy 16 éves gyönyörű, sexy lány. Az már más kérdés, hogy kapcsolatba kerül-e vele. De az sem pedofiliának mondanám.

2011. szept. 10. 22:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Utolsó veled nem értek egyet. Szerintem az már nem normális, ha valakinek felnőtt ember létére tizenévesek tetszenek. Viszont egy 20-30 éves az más.
2011. szept. 10. 22:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Miért, a tizenéves is lehet szép lány. Vannak nagyon érettel is kinézetre. Igaz, én még nem vagyok túl idős, de 10 év múlva is így fogom gondolni. Normális, vagy nem normális, nem pedofilia és elítélendő. Az tényleg furcsa és nem természetes, ha kapcsolatba kerül a 6x éves a tizenévessel, mert tuti inkább a sexről szólna. De ha tetszik neki, szerintem nincs vele gond.
2011. szept. 10. 22:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 1x éves emberke el tudja dönteni, hogy mit szeretne. Tegyük fel, hogy látok egy 6x évest és egy 1x évest, én sem fogom normálisnak gondolni, vagy rosszra fogok gondolni, hogy csak d..s, pénz, perverzió stb.. állhat mögötte. Esetleg ki akarom majd deríteni, hogy nincs-e molesztálás, zsarolás. Amennyiben nincs, l...szarom. De akkor sem helyes, egy ismeretlen embert főleg csak a szeme miatt gyűlölt, pedofil állatnak tekinteni. Egy beteg f..nak.
2011. szept. 10. 22:21
 19/27 A kérdező kommentje:
szerintem meg ha 2 ember szereti egymást, akkor semmi gond a korral. másfelől, nekem is kiesne a szemem, ha egy 6x és egy 1x évest látnék csókolózni, de attól még nem kémkednék senki után...
2011. szept. 10. 22:26
 20/27 BlackSword ***** válasza:
Végtére is a vén kecske is megnyalja a sót...
2011. szept. 10. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!