Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? Miért lesznek belém szerelmesek?
Nagyon jóba lettem 2 sráccal. Nekem barátokra volt szükségem, ahogy nekik is.
Az egyiknek van barátnője, a másik azt mondta nekem régebben, hogy barátság, max szex, és ennyi.
Lefeküdtem mindkét sráccal, és erre nemrég bejelenti mind a kettő, hogy szerelmesek belém...
Nekem nincs szükségem most kapcsolatra... Csak barátra lett volna szükségem :( Ott rontottuk el, hogy lefeküdtünk? De ha én nem szerettem beléjük, akkor ők miért..? Annyira nem értem! Most megint annyira magányos lettem.. Minden rosszul sült el...
Az egyiknek van barátnője, és úgy is lefeküdtél vele? Szép...
Amúgy igen, ott rontottad el, hogy lefeküdtél velük. Ez nem hiszem, hogy belefér a barátságba, csak általában a lányok visznek bele előbb-utóbb érzelmet.
Kedves kérdező! Én is ilyen vagyok, hogy valamiért akivel kapcsolatot létesítek az szerelmes lesz belém.
Nálam nem szexről van szó, hanem mondjuk ismerkedős randiról. Érzem, hogy nem oké a dolog, és ő is érzi, de valamiért megszeret és fogalmam sincs miért, mikor én mindig korrekt vagyok és közlöm,hogy ez nekem nem fog menni.
Valószínű te is ilyen személyiség vagy, a szexszel pedig ráerősítettél erre. Viszont szerintem nem vagy ribanc. Attól, hogy az ember nő, még vannak igényei és te a kezdetektől korrekt voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!