Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úristen, lehet hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen, lehet hogy terhes vagyok? :|| Nagyon félek :' (

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és egy hete lefeküdtem a barátommal..Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\ A barátom meg belém élvezett, de azt mondta hogy tapasztalt, meg hogy vigyáz mert Ő már tapasztalt ilyen téren.Azt mondta, hogy nem lesz semmi gond és 100% hogy nem leszek terhes, ezért nem is vettem 72 órás tablettát.A holnapi nap lesz az 5. nap, hogy késik.Reggelente meg sokat eszek, mondjuk régebben is így volt, de most mintha még éhesebb lennék vagy nem is tudom:'( Annyira félek, mert ha Apa megtudja, hogy terhes vagyok ki tesz a házból..Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Kérlek segítsetek.

2011. szept. 9. 21:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél egy tesztet, és ha pozitív, mindenképp mondd el az anyukádnak! Az egy dolog, hogy milyen elveket hangoztatnak a szülők a gyerekeik előtt, a 90%-uk teljesen másképp viselkedik, ha tényleg baj van, kiállnak a gyerekük mellett, segítik, amiben tudják. Nyilván nem azt mondja neked nap mint nap az apukád, hogy csináltasd csak nyugodtan fel magad, hanem próbál szigorral visszatartani tőle, de ezt csak a te érdekedben teszi, ha bajba kerültél, biztos vagyok benne, hogy nem fog kitenni. Ha le is ordítják a fejed a szüleid, utána segíteni fognak, ők azok, akikre az életben a leginkább számíthatsz, majd meglátod.
2011. szept. 9. 22:03
 32/43 anonim ***** válasza:
73%

Ja 1 hete történt? Én ezt nem figyeltem, csak az 5 napos késést.

Akkor ha jól értem 2 nappal a menstruáció előtt történt a dolog.

Minden esetre én azért tesztelnék holnap. A stressz is nagyban bejátszik egy sima menstruáció késénél, könnyen lehet,hogy a negatív teszt látványa annyira megnyugtatná, hogy utána meg is jönne.

2011. szept. 9. 22:04
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a holnapi tesztelés csak arra lenne jó, hogy negatív lenne, és lehet, hogy megnyugtatná. Szerintem ez nem több csak stressznél.
2011. szept. 9. 22:07
 34/43 anonim ***** válasza:
46%

22:11 véleményét osztom. Ennyire hülye NEM LEHET senki. Van egy kamuszaga a kérdésnek.

De ha mégsem fake, a többiek már mindent elmondtak. Lehet, hogy csak a stressztől késik, viszont ha terhes vagy, szerintem hordd ki és szüld meg a gyereket, aztán legfeljebb majd örökbe adod, ha nem érzed magad alkalmasnak a felnevelésére.

2011. szept. 9. 22:14
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van esély rá, hogy csak kitaláció.
2011. szept. 9. 22:15
 36/43 Solarian ***** válasza:
59%
egy 87%ot adok neki hogy terhes vagy.
2011. szept. 9. 22:58
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen csinálj majd tesztet, ha lehet 2 félét, de még várj vele 1 hetet. A késés idegesség miatt is lehet, most pedig gondolom tiszta ideg vagy.

Majd írd meg, hogy mi lett!

2011. szept. 9. 23:06
 38/43 anonim ***** válasza:
75%

Nyugodj meg és kövesd a lépéseket:

1)Csinálj meg egy tesztet

2)Küldd el a srácot a halálba

3)a Ha pozitív a teszt: Szedd össze magad és szólj abortuszért,mert te sem akarod azt a gyereket

3)b Ha negatív a teszt:Örülsz,megtanultad a leckét,srácot kidbotad

Ha valami nem megy írj privit,szívesen beszélek veled ha aggódsz.

2011. szept. 9. 23:25
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
majd írj hogy mi van :)
2011. szept. 10. 10:29
 40/43 anonim ***** válasza:
85%

Na...írj már mi történt, kíváncsi vagyok mennyire basztad el... xD lehet már kirugtak otthonról?

Teszt, pasit kidobni, nem hülyének lenni....

2011. szept. 10. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!