Úristen! Tej jön a cicimből, de reggel jött meg ígyis 4 napos késéssel és teszteltem is még tegnap reggel. Úristen mitől lehet? Terhes vagyok?
Ez nem kamu, erre valamilyen megnevezés is van. Magas a prolaktin szint, akkor szokott ilyen lenni.. és nem álterhesség a neve, valami másmilyen megnevezése van ennek a problémának. Ha megtalálom beírom.
Elvileg az AVIVA módszer segít ilyeneken, és ott nem is fognak lehurrogni, ha ilyet állítasz. Kérd meg a dokidat, hogy nézzen többi hormoneredményt is: FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, meg a többi, ami kell- a dokik tudják ezt. Ne parázz, nem nagy a gond:) MÉg lehet írok,ha megtalálom amit keresek:)
vagyok, galactorrea-t kerestem volna, de ez azért komoly lenne..
ez inkább- ez itteni oldal.. szóval semmi pánik, doki, kérdést feltenni neki- kivizsgál és megmondja mi legyen:)
remélem tudtam segíteni, ha lenne kérdésed, még megpróbálok infokat összeszedni neked:)
most kapcsolok, a premens jó a prolaktin szint csökkentésére, napi 2 db. Ez a pco-sok "gyógyszere" is.
De a legtutibb az orvos!
Szia!
Éveken keresztül én is igy voltam.Mikor legelőször észrevettem, teljesen beparáztam.Elmentem orvoshoz, megvizsgált, de azt mondta nem olyan jelentős mértékü a prolkatin emelkedésem ami gondot okozhat.Ha megnyomtam a mellemet, hol teljesen fehér, hol vizesebb dolog jött belőle.De mikor babát terveztünk simán összejött, nem befolyásolta.Nyugi, lehet semmi komoly mint nálam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!