Úristen! Tej jön a cicimből, de reggel jött meg ígyis 4 napos késéssel és teszteltem is még tegnap reggel. Úristen mitől lehet? Terhes vagyok?
Nekem is magas a szoptató hormonom... Norcolutot írt fel rád a doki.De ettől lehet???
Köszönöm a sok választ és a segítséget.
Anno évekkel ezelőtt nekem is a magas prolaktin szint miatt szivárgott a tej a melleimből., úgy,hogy nem voltam terhes, de nagyon szerettünk volna kisbabát.
Vérvétel történt, gyógyszert kaptam rá, és szépen rendbe jött a dolog.
Próbálj megnyugodni, és mindenképp menj el orvoshoz, nem lesz semmi gond.
nagyhirtelen ezt találtam:
1. Mi a PreMens tabletta hatóanyaga?
A Földközi tenger vidékén őshonos gyógynövény, az illatos barátcserje –más néven szűzbariska- terméséből előállított kivonat a PreMens tabletta hatóanyaga.
2. Hormonális hatása van-e a PreMens-nek?
A PreMens tablettának direkt hormonális hatása nincs, de az ún. prolaktin hormon túlzott termelésének gátlásán keresztül fejti ki terápiás hatását a PMS tünetekre.
3. Mikor kell elkezdeni a PreMens tabletta szedését, a havi ciklus melyik szakaszában?
Mivel a gyógynövényi hatóanyagú készítmények hatása nem azonnal, hanem kb. 2-4 hét elteltével jelentkezik, ezért a PreMens szedését célszerű a menstruáció első napján elkezdeni.
4. Csak tünetek idején, vagy folyamatosan kell szedni a PreMens-t?
A megfelelő terápiás hatás eléréséhez a PreMens-t a kezelés első három hónapjában célszerű folyamatosan szedni. Ezt követően –egyéni tapasztalatok alapján- folytathatunk ún. intermittáló (1 hónap szünet – 3 hónap szedés), vagy akár folyamatos kezelést is, szünetek közbeiktatása nélkül.
9. Befolyásolja-e a menstruációs ciklust a PreMens?
A PMS előfordulásának hátterében gyakran a fokozott prolaktin termelés áll, mely a PMS tünetek mellett a ciklus első fázisának a második fázis rovására történő megnyúlását is okozza, a további jellegzetes hormonális elváltozások mellett. Mivel a PreMens visszaszorítja ezt a túlzott prolaktin szintézist, ezáltal rendezi a ciklus rendellenességeket is, ily módon tehát szabályozza a prolaktin-termelés zavarán alapuló menstruációs cikluszavarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!