Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen, lehet hogy terhes vagyok? :|| Nagyon félek :' (
16 éves vagyok és egy hete lefeküdtem a barátommal..Az a helyzet hogy nem védekeztünk:'\ A barátom meg belém élvezett, de azt mondta hogy tapasztalt, meg hogy vigyáz mert Ő már tapasztalt ilyen téren.Azt mondta, hogy nem lesz semmi gond és 100% hogy nem leszek terhes, ezért nem is vettem 72 órás tablettát.A holnapi nap lesz az 5. nap, hogy késik.Reggelente meg sokat eszek, mondjuk régebben is így volt, de most mintha még éhesebb lennék vagy nem is tudom:'( Annyira félek, mert ha Apa megtudja, hogy terhes vagyok ki tesz a házból..Szerintetek mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Kérlek segítsetek.
Nem vagy te terhes.
Ha teljesen elhiszed, elfogadod, hogy nem vagy az, akkor nem leszel az. ;)
A gondolat ereje.
Olyan tapasztalt, és belédélvez. :-)))
Hát ha ez nem kamukérdés, akkor vegyél egy tesztet. Reggel, felkelés után végezd el.
Hát ha az vagy, akkor majd ki kell találnod, hogy mit szeretnél...
De még ne szaladj ennyire előre, előbb vegyél tesztet.
Szerintem nem vagy terhes. Egyrészt, 1 héttel az eset után még nincsenek ilyen tünetek, hogy éhesebb vagyok, és egyebek. Másrészt, a nő általában a ciklusa közepén tud teherbe esni, akkor van peteérés.te pedig már eléggé a vége felé járhattál, ha 1 hete történt, és napja késik. Úgyhogy így összességében nem sok esélyt adok rá, hogy terhes vagy, de azért kizárni sem lehet. Meg azért az a középidős teherbeesés sem 100%, csak általában akkor van a legnagyobb esély rá. Úgyhogy ha megúszod, akkor a jövőben mindig védekezzetek, ne a fiúra bízd, látod milyen felelőtlen.
Amúgy meg tesztet csinálni kb. 2 héttel az eset után érdemes, előtte nem megbízható az eredmény. Úgyhogy még van 1 heted, és ha addig sem jön mg, tesztelj. A jövőben meg VÉDEKEZÉS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!