Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szeretkezni. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni. Miért?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, h szűz vagyok, de a partnerem úgy tudja, h nem. (nem kérek becsmérléseket stb., belekeveredtem ebbe az egészbe és én hülye barom azt mondtam neki, h nem vagyok már szűz). Viszont ott tartunk, h heteken belül eljön a napja, h lefekszem vele. Akarom őt, de nem olyan ez az egész ahogy elképzeltem. Simogat, finoman csókol, kedves és nálam testileg megy minden, tehát nedvesedek stb, de lelkileg kötöttnek érzem magam. nem tudom elengedni magam és nem tudok arra koncentrálni, h élvezzem a pillanatot. Lehet, h innom kéne előtte? 19/L
2011. szept. 4. 11:10
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Ezek a te mondataid:

Nem szerettem belé és valószínűleg nem is fogok

Megismerkedéssünkor megmondta, h neki több nem kell

Elmondom neki, h szűz vagyok(bár egyesek szerint nem, mivel a pénisz egy részét az előző alkalommal már berakta), de csak akkor ha azt mondja, h komoly kapcsolatunk lesz. Megmondom neki, h ez így nekem nem jó és vagy vessünk véget az egésznek vagy maradjunk együtt, de valamerre billenjünk már.

Homlokegyenest ellent mondasz saját magadnak,te sem tudod igazán,hogy mit akarsz,ha nem szereted,és nem is fogod,akkor minek kínlódtok egymással.Keress inkább valakit,akit szeretsz is,és vele veszítsd el,és akkor hidd el a gátlások is eltűnnek.

2011. szept. 6. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!