Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szeretkezni. Miért?
Kérdező a helyedben vagy elmondanám neki, vagy pattintanám.
Vagy nem szerelemből akarod az elsőt? Mert ez esetben nem szóltam.
Ha viszont szerelemből akarod, és ő azért, mert szűz vagy nem akar veled lenni, akkor még a kérdéses aktus előtt vess véget ennek az egésznek.
Fiúnál is kibukik, ha szűz, azonnal le lehet vágni a dolgot, csak ők hiszik, hogy mi ezt nem vesszük észre. Lánynál nehezebb, mindent van mire fogni és passzívabb fél, de ezt sem lehet eltitkolni, ki fog bukni a gyakorlatlanság, a vérzés is elárulhat.
Igazából nem akarom őt védeni, de sztem ő is normális. Ő őszinte volt, én vagyok a hülye. Megismerkedéssünkor megmondta, h neki több nem kell bizonyos(érthető) okok miatt. Itt már alapból van egy kavarodási pont, mivel sztem (bár nem nagyon ismerem) lehet, h már többet is érez irántam. Nem is ez a lényeg, a lényeg annyi, h én rábólintottam. Mert igen rosszul érzem magam miatta, h nem kellettem senkinek eddig soha, nem volt kapcsolatom és most itt van ő, aki törődik velem. Hiszen nem csak amiatt keres folyton, h nha akkor most majd szex legyen, hanem egy egy összebújásra, simire vagy egyszerűen csak ír, h mi újság velem.
kb 1 hónapja vagyunk így együtt és még semmit nem erőltetett... Sőt mondta is, h látja, h nem sok emberrel voltam eddig együtt. Kötődöm hozzá, de nem vagyok szerelmes. örülök, ha keres, de néha rossz vele lenni, mert nem tudom, h mire is vágyik pontosan. nem tudom, h ebből mondjuk későbbiekben lehet e egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!