Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szeretkezni. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni. Miért?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, h szűz vagyok, de a partnerem úgy tudja, h nem. (nem kérek becsmérléseket stb., belekeveredtem ebbe az egészbe és én hülye barom azt mondtam neki, h nem vagyok már szűz). Viszont ott tartunk, h heteken belül eljön a napja, h lefekszem vele. Akarom őt, de nem olyan ez az egész ahogy elképzeltem. Simogat, finoman csókol, kedves és nálam testileg megy minden, tehát nedvesedek stb, de lelkileg kötöttnek érzem magam. nem tudom elengedni magam és nem tudok arra koncentrálni, h élvezzem a pillanatot. Lehet, h innom kéne előtte? 19/L
2011. szept. 4. 11:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Jah meg te is nagyon értelmes vagy, hogy azért hazudod, hogy nem vagy szűz, mert szégyenled.. Hidd el, normális pasi elött nem kell szégyenlened, hogy neked ő az első..
2011. szept. 4. 11:22
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a helyedben vagy elmondanám neki, vagy pattintanám.

Vagy nem szerelemből akarod az elsőt? Mert ez esetben nem szóltam.

Ha viszont szerelemből akarod, és ő azért, mert szűz vagy nem akar veled lenni, akkor még a kérdéses aktus előtt vess véget ennek az egésznek.

Fiúnál is kibukik, ha szűz, azonnal le lehet vágni a dolgot, csak ők hiszik, hogy mi ezt nem vesszük észre. Lánynál nehezebb, mindent van mire fogni és passzívabb fél, de ezt sem lehet eltitkolni, ki fog bukni a gyakorlatlanság, a vérzés is elárulhat.

2011. szept. 4. 11:23
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteség kifizetendőbb!Ezt nem tudod letagadni,ki fog derülni.:D
2011. szept. 4. 11:24
 14/31 A kérdező kommentje:
Pár találkozásunk alkalmával már be be tette félig. Ez a szűzhártya dolog meg, vicces. Valószínűleg a nőgyógyászati kacsás vizsgálatok vagy a tamponok által, ujjazás által már úgyis kiszakadt.
 15/31 Robikaaaaaaaaaaa1992 ***** válasza:
100%
ááá hagyd a pics.ába azt a fa.szt, találsz jobbat.
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold. A szűzhártya nagyon rugalmas. Nekem első aktusnál sem szakadt el, csak másodjára, pedig azért a szex lendületesebb és erősebb, mint a kacsa és a tampon.
2011. szept. 4. 11:25
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert nem érzelemből teszed.Szeretkezni csak a szerelmünkkel tudunk,amiről te most beszélsz az mezei dugás.
2011. szept. 4. 11:25
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Szinte az összes lánynak ilyen az első, lefekszenek valakivel aki éppen kéznél van, aztán ha találkozol valami normálisabb fazonnal, majd néz rád értetlenül, hogy hogy lehetsz ennyire hülye.
2011. szept. 4. 11:26
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Dobd a fenébe, és olyannal feküdj le aki szeret is téged, és te is őt.. Hidd el hosszú távon sokkal jobban jársz..
2011. szept. 4. 11:27
 20/31 A kérdező kommentje:

Igazából nem akarom őt védeni, de sztem ő is normális. Ő őszinte volt, én vagyok a hülye. Megismerkedéssünkor megmondta, h neki több nem kell bizonyos(érthető) okok miatt. Itt már alapból van egy kavarodási pont, mivel sztem (bár nem nagyon ismerem) lehet, h már többet is érez irántam. Nem is ez a lényeg, a lényeg annyi, h én rábólintottam. Mert igen rosszul érzem magam miatta, h nem kellettem senkinek eddig soha, nem volt kapcsolatom és most itt van ő, aki törődik velem. Hiszen nem csak amiatt keres folyton, h nha akkor most majd szex legyen, hanem egy egy összebújásra, simire vagy egyszerűen csak ír, h mi újság velem.

kb 1 hónapja vagyunk így együtt és még semmit nem erőltetett... Sőt mondta is, h látja, h nem sok emberrel voltam eddig együtt. Kötődöm hozzá, de nem vagyok szerelmes. örülök, ha keres, de néha rossz vele lenni, mert nem tudom, h mire is vágyik pontosan. nem tudom, h ebből mondjuk későbbiekben lehet e egy kapcsolat.

2011. szept. 4. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!