Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvességből, szimpátiából szeretkezni?
Szóval. 25 éves lány vagyok nem volt sok kapcsolatom eddig ,és az utóbbi egy évben khm.. szóval minimális szexuális élményem volt.
Mostanában azt vettem észre magamon hogy aki szimpatikus azzal is simán le tudnék feküdni (najó meg egyéb kritériumok ) . DE mig mások jönnek azzal h szerelem így ugy addig én imádom azt az érzést mikor kiszemelek valakit akit kedvelek ..és elcsábíthatom .Viszonyt általában szimpátián és az izgatottságon kívül nem érzek semmit ?:/
(független ffiakról van szó amúgy ,és érdekes mert általában egy szeretetteljes baráti kapcsolat kialakul ,meg nem akarok megbántani senkit ezért igyekszem úgy intézni ha bele is megyek egy ilyenbe egyikünknek se legyen rossz ha elválnak útjaink aztán .)
Ez mitől van ? meg magam a jelenség is ??
:) utsóó a gumit te hozod (gyümisset)és szigorúan csak beszélgetünk :P
VEGYÉTEK komolyan a kérdésem léccciii -nekem ez fontos ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!