Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szeretkezni. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni. Miért?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, h szűz vagyok, de a partnerem úgy tudja, h nem. (nem kérek becsmérléseket stb., belekeveredtem ebbe az egészbe és én hülye barom azt mondtam neki, h nem vagyok már szűz). Viszont ott tartunk, h heteken belül eljön a napja, h lefekszem vele. Akarom őt, de nem olyan ez az egész ahogy elképzeltem. Simogat, finoman csókol, kedves és nálam testileg megy minden, tehát nedvesedek stb, de lelkileg kötöttnek érzem magam. nem tudom elengedni magam és nem tudok arra koncentrálni, h élvezzem a pillanatot. Lehet, h innom kéne előtte? 19/L
2011. szept. 4. 11:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is, mondd meg neki hogy miújság.. És ha ezért rinyál, akkor akármilyen kedves volt veled eg minden, nem kár érte, mert csak azért csinálta hogy lefektessen..

Ez a szörnyű igazság..

2011. szept. 4. 11:35
 22/31 anonim ***** válasza:
71%

most viccen kívül..

dugj fel magadnak valamit pl: uborkát xD és szakítsd át magadnak a szűzhártyádat..és no problem :)

2011. szept. 4. 11:39
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazugsággal kezdted , annak oka van, ha szeretnéd nem kellett volna hazudnod neki.

Inni nem érdemes előtte , csak jobban megbánod ha megtetted...inkább ne tedd meg.

Csináld olyannal aki ÉRTÉKELI , hogy 19 évesen még szűz vagy, mert van ilyen..hidd el...ne dobd oda magad olyannak aki már kitudja hány csajjal volt...gusztustalan!!

2011. szept. 4. 12:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát ami azt illeti ha bedobsz 2 sört, vagy helyette egy pici töményet, max fél üveggel, akkor jólesz, és te fogod megdugni őt :D
2011. szept. 4. 15:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is jobb az őszinteség.
2011. szept. 6. 08:00
 26/31 A kérdező kommentje:
Elmondom neki, h szűz vagyok(bár egyesek szerint nem, mivel a pénisz egy részét az előző alkalommal már berakta), de csak akkor ha azt mondja, h komoly kapcsolatunk lesz. Megmondom neki, h ez így nekem nem jó és vagy vessünk véget az egésznek vagy maradjunk együtt, de valamerre billenjünk már.
2011. szept. 6. 08:04
 27/31 anonim ***** válasza:

lényegében az igazat fogod mondani. egyfelől farok még teljesen nem volt benned, viszont, ha már félig berakta, akkor a szűzhártyád se lesz akadály!

Szóval csak arra kérd, hogy egy kicsit legyen türelmesebb veled, és jobban izgasson fel . (simogatás, masszázs, ORÁLIS szex!) Aztán szerintem minden gond nélkül teljesen is be fog menni! és ne görcsölj! engedd el magad, amíg kényeztet, és akkor bőségesen lesz nedved, amin be tud csúszni, és ami a legfontosabb: neked nem lesz kellemetlen élmény az első igazi!

2011. szept. 6. 09:08
 28/31 Loller ***** válasza:

Gyors tanács, talán még nem késő.

1.: A szűzhártyád az ujjazásoktól és a tampontól nem szakad át. A szűzhártya ruhanyos. Ha nem használtál egy 2,5-4 akár 5 centiméter átmérőjű tárgyat a kielégítésedre, megvan még.

2.: A legfőbb a bizalom. Ha komoly kapcsolatot akartok ápolni, el kell neki mondanod... Hogy meg ijedtél és hogy szereted őt.

3.: A lelki kötöttség a titkolózás miatt lehet. Ajánlok egy füstölőt, küzd le a gátlásokat úgy, hogy kitalálsz neki.

Illetve. Hosszabbítsátok meg az előjátékot 1-2 órával. Nekem az első együttlétem egy lánnyal. (amikor elvesztettem a szüzességem) 8 órán át tartott. Tökéletes 8 óra volt. Elvoltunk :P

2011. szept. 6. 09:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Hagyj magadnak idöt! ENNYI!
2011. szept. 6. 10:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ha valoban szeret,fogja ertekelni,hogy oszinte vagy hozza.Hazudtal,teny...de meg nm keso,es jo ha tud rola hogy szuz vagy,mert kepzeld el,hogy esne neki ha az utan derulne ki,miutan lefekudtetek.Es te is sokkal jobban fogd magad erezni,ha tudod hogy tiszta a lelkiismereted es egy olyannal veszitheted el,aki elott nincsenek titkaid meg hazugsagaid:)Vaganysagbol is mondhatta azt,hogy nm szereti a szuz csajokat,csak h elotted nagyobbnak tunjon!Manapsag nagyon ritka az olyan lany aki 19 evesen szuz,es most meg ugy gondolod,hogy ciki meg minden...de a fiu szemeben ez ertekes,mert ezzel azt mutatod,hogy nem fekszel ossze minden jot mentel,es hogy neked o az elso.
2011. szept. 6. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!