Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság? Fiúk? Véleményezést kérnék? :D
11:52
De komoly:D
Miért?Szerinted ez már mangalica kategória?:D
Nekem ez tetszik, a vékony csajok valahogy nem jönnek be, lapos a seggük, és túl kicsi.
21f
hááááááát... :-)
de persze ez a te dolgod!
szóval van ilyen... :-) azt hittem mindenki a vékonka lányokra bukik.
lehet már gyereket szeretnél, nem? :-) hallottam, hogy azok számára fontos a nagy és gömbölyű popsi / azok szeretik simogatni a csajuk popsiját, akik babát szeretnének. szóval csak vigyázz!!!! nem egyszerű ám apának lenni, én már csak tudom... :-)
Gyereket majd kicsit később, a vékony lányokat sem vetem meg, de amiket linkeltem az nálam abszolút a legszexybb kategória, most kicsit meglepődtem mert azt hittem másoknak is tetszik, így igaz, a termékenységre utal a széles csípő, nagy segg, lehet hogy fura az ízlésem, meg nehéz ilyen csajt találni, mindegyik fogyózik:/
21f
hát ha neked ez tetszik, mit tehetsz, nem? :-)
Nehogy má mi mondjuk meg, mit szeress. :-)
én egy kicsit túl nagynak találtam a linkelt csajok hátsóját + azt hittem, hogy az ilyen csajokat csak kényszerűségből választják a pasik, nem gondoltam, hogy valaki ezért van oda, de asszem ez tényleg izlés dolga.
a mostani csajod milyen? ilyen?
Te milyen alkat vagy egy ilyen beállítottsághoz?
Mit gondolsz arról, hogy akaratlanul is a saját testalkatunkhoz választunk párt, szóval duci a ducit, sovány a soványat?
Mostani barátnőm vékony:D
És én is vékony vagyok, azért vagyok vele mert szeretem, szép lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!