Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik a szőke haju nőket?
ugyan mért általánosítasz??? ha már itt tartunk, te meg beszólogatós vagy ilyen alapon:D
és mért is lennék nagyképű? :D
szerintem ugyanannyi férfi szereti a barna hajúakat, mint a szőkéket...
egyébként meg ha valakinek megtetszik egy lány és belezúg, nem azért nem fog összejönni vele, mert mondjuk nem szőke...
nekem nem ez a tapasztalatom :) nekem eredetileg sötétszőke a hajam, de gesztenyebarnára van festve.
a legjobb barátnőm viszont full szőke, és egyeltalán nem igaz,hogy őt jobban megnézik... sőt.. inkább fordítva. nagyon sok fiút ismerek, akik inkább a barnára voksolnak.
"ha van ket lany, az egyik barna, a masik szoke. Az tuti, hogy a pasik 90%-a eloszor a szoket fogja megnezni es megszolitani."
Ha van két férfi, az egyik vékony vagy kövér, a másik izmos. Az tuti, hogy a nők 90°%-a először az izmosat fogja megnézni és megszólítani.
Most már vágod? Értesz valamit ebben? Vagy te saját szemléletedet nézed ahogy az összes nő teszi? Mennyi kell ahoz, hogy megértsd? Szólj, ha még mindig nem érted majd elmondom másképp akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!