Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a pasik a szőke haju nőket?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 21:37
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
72%

ugyan mért általánosítasz??? ha már itt tartunk, te meg beszólogatós vagy ilyen alapon:D

és mért is lennék nagyképű? :D

2011. szept. 3. 23:22
 32/47 Solarian ***** válasza:
100%
Én speciel a feketé meg barnahajúakra bukom.
2011. szept. 3. 23:23
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ugyanannyi férfi szereti a barna hajúakat, mint a szőkéket...

egyébként meg ha valakinek megtetszik egy lány és belezúg, nem azért nem fog összejönni vele, mert mondjuk nem szőke...

2011. szept. 4. 10:05
 34/47 A kérdező kommentje:
En nem a belezugasrol beszeltem, de alapbol, ha van ket lany, az egyik barna, a masik szoke. Az tuti, hogy a pasik 90%-a eloszor a szoket fogja megnezni es megszolitani. Ez a tapasztalatom.
2011. szept. 4. 10:34
 35/47 anonim ***** válasza:
93%

nekem nem ez a tapasztalatom :) nekem eredetileg sötétszőke a hajam, de gesztenyebarnára van festve.

a legjobb barátnőm viszont full szőke, és egyeltalán nem igaz,hogy őt jobban megnézik... sőt.. inkább fordítva. nagyon sok fiút ismerek, akik inkább a barnára voksolnak.

2011. szept. 4. 10:43
 36/47 anonim ***** válasza:
40%

"ha van ket lany, az egyik barna, a masik szoke. Az tuti, hogy a pasik 90%-a eloszor a szoket fogja megnezni es megszolitani."

Ha van két férfi, az egyik vékony vagy kövér, a másik izmos. Az tuti, hogy a nők 90°%-a először az izmosat fogja megnézni és megszólítani.

Most már vágod? Értesz valamit ebben? Vagy te saját szemléletedet nézed ahogy az összes nő teszi? Mennyi kell ahoz, hogy megértsd? Szólj, ha még mindig nem érted majd elmondom másképp akkor...

2011. szept. 4. 12:52
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
12:52, ez egy szar példa volt. Az lehetne a párja, hogy a pasik 90%-a előbb megnéz egy nagymellű, kerek seggű csajt, mint egy deszkát. A hajszínt ne keverjük már a testalkattal, teljesen más kategória a kettő.
2011. szept. 4. 13:39
 38/47 anonim ***** válasza:
75%
Arról már nem is beszélve, hogy ezzel kvázi arra utaltál, hogy egy szőke haj esztétikusabb látvány egy barnánál...
2011. szept. 4. 13:40
 39/47 A kérdező kommentje:
12:52 A peldadbol annyit ertek, hogy a szoke no jobb csaj, mint a barna vagy a fekete, de lehet, en vagyok a hulye, de azt meg mindig nem, hogy miert.
2011. szept. 4. 14:47
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Az a válaszoló volt a hülye, azt se tudja mit beszél :D
2011. szept. 4. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!