Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik a szőke haju nőket?
ez volna a szőke fejem, ami soha nem volt festve :)
Nem futkározik olyan sok csaj ilyen színnel, úgy, h nem festett...
Pedig de, láttam már kismillió ilyet is. Ha vörös lennél, megérteném, miért akarod mindenáron bebizonyítani a különlegességed (mondjuk igazából még akkor sem, mert a hajszínéről senki sem tehet, ergo ezt nem te érted el), na de így...
Nem baj, én elásom magam az átlagos barna buksimmal.;)
Bizony pont ez az... Nem mi döntjük el milyen színü lesz a hajunk, így nem tudom mire van ilyen nagyra ez a pár szöke itt...
A vörös az amit ritkának is lehetne mondani, de nem a szökét.
Jajj épp ti voltatok azok akik egyből letámadtátok a szőke hajú lányokat, h buta ribancok, bezzeg ha ők szídják a barnákat akkor rögtön megy a felháborodás hogy hogy mernek bántani minket a hajszinünk miatt.
Én bevallom festett szőke hajam.És?? Se hülyébb nm lettem,se ribancosabb.Unom már az itélkezéseket.Úgy alkot itt mindenki véleményt h azt se tudja kiről van szó.
Azt meg nm értem mért nm lehet a kérdésre válaszolni.
Én nőként úgy gondolom h kevés olyan ember van aki hajszin alapján választ magának társat.És a pasik nm a szőke hajat szeretik,hanem ami mögötte van(kisugárzás,személyiség stb.).
18/L
22:32-es vagyok
nem a barnák ellen irányult a komim, semmilyen hajszín ellen, illetve a festett szőkék ellen, mivel ők azt hiszem sok esetben tényleg ribik. Nem is értem, barnácskák, h mért vettétek magatokra, mert épphogy én is azt akartam bizonyítani, hogy én ilyennek születtem, tehát azért ne bélyegezzenek meg, mert ahogy Te is írtad, nem tehetek róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!