Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik a szőke haju nőket?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 21:37
11/47 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:43
Egyetértek!! Egy szintén szőkésbarna hajú lány, aki nem ribanc, és még hülye sem...
12/47 anonim válasza:
Nem a hajszínéből kellene megítélni, hogy valaki mekkora ribancXD
13/47 A kérdező kommentje:
Ugy latszik az itteni pasiknak minden csaj ribanc. En csak annyit akartam megtudni, hogy a szoke haj miert kulonlegesebb, mint mondjuk a fekete, vagy a voros?
2011. szept. 3. 21:58
14/47 anonim válasza:
hajrá szőkék szőke mozgalom lázadjunk xd 21:43-as vagyok
15/47 anonim válasza:
Én férfiként nem gondolom azt:P A ribancozás az más téma:D
16/47 anonim válasza:
Én azért szeretem szőke csajszikat,mert szőkés pasi vagyok!
Nekünk szőke pasiknak egyébként nagyon nehéz,mert a fiúk terén is az átlagot kedvelik a csajok vagyis a barnákat.
Hajrá Szőkék!
17/47 anonim válasza:
Jó, akkor b*sszátok meg, hogy ennyire lealacsonyítjátok a barnákat... mintha mi tehetnénk arról, hogy barna hajjal születtünk...
Ha berágtok a sértegetésen, ti miért teszitek?
18/47 anonim válasza:
A szőke haj, ha természetes különleges [link]
A szilikoncsöcsű szolizott hidrogén szőke 'bombázók' világa távol áll tőlem, nem tudom a kérdező a természetes vagy a mesterséges szőke lányokra gondolt-e...(?)
19/47 anonim válasza:
A szőke haj különleges? Nemár... a második leggyakoribb hajszín. Ez ugyanolyan, mint amikor a kék szemet istenítik, hogy milyen ritka, pedig k*rvára nem.
20/47 anonim válasza:
a természetes szőke haj igenis ritka!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!