Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálnak a nők kurv@'t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak a nők kurv@'t magukból?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem. Intelligens, okos, helyes lányok úgy viselkednek, mintha a húspiacon lennének és ők az árucikkek. Lefekszenek bárkivel csupán menőzésből, vagányságból az első nagyképű tucatemberrel, akikre a korcs társadalomi normák szerint jó pasik, közben meg értéktelen hulladék. Úgy viselkednek, mintha a testük valami tárgy lenne. Nem céltudatosak, nem tudják mit akarnak, egyik pasi a másik után és ezért néha még teljesen megvetendő dolgokat is képesek tenni, mint belemászni egy másik ember kapcsolatába, hülyiteni a férfiakat, csupán szórakozásból, aztán eldobják őket.

Én örülnék, ha végre találnék egy értelmes nőt, akivel bizalmon és szeretetem alapuló kapcsolatot alakithatnék ki és boldog lehetnék. Erre van, aki attól lenne boldog, hogy nem érez semmit, nem bizhatja magát a másikra, úgy viselkednek vele, mint egy ronggal és kihasználják? Én ezt nem értem.

22F

2011. szept. 3. 11:30
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Szerintem olvasd el, amit ma 14:10-kor irtam. Mert, megint azt csinálod. :)

Nem mondtam, hogy utálom a világot egy szóval sem, aki nyit felém én is nyitok felé. Ha én nyitok és ő nem akarja, akkor annyi. Ettől még nem fogom utálni. Az meg nem az én problémám, hogy valaki elkurvul, nem tudom és ezt nem is akarom megakadályozni vagy befolyásolni. Ahogy az sem az én hibám, ha valakinek szövegértelmezési problémái vannak, ahogy neked is. Én arra voltam kiváncsi, mit gondolnak mások arról, hogy egyesek kiszolgáltatják magukat testileg, lelkileg egy divatnak. És, hogy hoygyan képesek erre. Erre te jösz azzal, már nem tudom hanyadik komment óta, hogy én Jézusnak képzelem magam, aki meg akarja változtatni a világot és biztos elszigetelve élek a hegyekben, mert utálom a világot. Meg, hogy személyiségi problémáim vannak és nem tudok változtatni magamon, ezért utálok mindenkit. Szerintem, akinek problémái vannak az nem én vagyok, hanem te, mert eléggé beakadt a szalag és látom nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy nem ismersz, mégis kifinomult képet alkottál rólam. Ami abszolut nem állja meg a helyét.

2011. szept. 8. 14:32
 42/48 anonim ***** válasza:
65%

Azt hiszel amit akarsz, nem én vagyok elégedetlen.

Nem sokat mondtam abból, amiket írtál, csak téged valami abban is akadályoz, hogy ezt észrevedd... Folytasd csak, és meglesz az eredménye is: minden így marad. Ha ez neked jó, semmi ellenvetésem. ("Ha mindig azt teszed, amit eddig tettél, mindig azt kapod, amit eddig kaptál.") ;)

2011. szept. 8. 14:40
 43/48 A kérdező kommentje:
Ember. De honnan veszed azt, hogy én elégedetlen vagyok? Szerintem, te hiszed azt, amit akarsz és még véletlenül se látod, hogy nem igy van. El sem tudod képzelni, mennyire elégedett vagyok a mostani életemmel, mert nem függök másoktól és mások véleményétől. Mint azt sem hiszem el, hogy szar az életem és utálom a világot, annak ellenére, hogy próbálod rámdumálni. Ha állandóan azzal foglalkoznék ki mit mond rólam és annak próbálnék megfelelni, na akkor lenne szar életem. Mint ahogy a legtöbb embernek szar is az élete, mert mindenkinek, főleg a divatnak próbál megfelelni. Ilyen a kurvulás is. Ahelyet, hogy saját magának felelne meg és magához mérten változna. :)
2011. szept. 8. 14:51
 44/48 anonim ***** válasza:
48%

"Aki nem képes energiát befektetni, hogy felmásszon a fára az almáért, az érje be a földön lévő rohadt almával. "

Attól még, hogy egy alma a fa tetején van, lehet ugyanolyan rohadt, mint a földön lévő

2011. szept. 9. 03:52
 45/48 anonim ***** válasza:
80%

Hát, nem tudom, a környezetemben inkább a pasik csinálják azt, hogy teszik a szépet a lányoknak, teljesen elhitetik velük, hogy tényleg komolyan gondolják a dolgokat, de egy idő után végül mindig kiderül, hogy egyáltalán nem, csak egyvalamit akartak. (konkrétan két legjobb barátnőmmel csinálják ezt már hónapok óta, folyamatosan, megállás nélkül, mindig) Erre a reakció: mivel már nagyon elegük van a lányoknak abból, hogy velük kitolnak, és mindig ők azok, akik szenvednek, mindig őket használják ki, ezért úgy gondolják, hogy most majd ők lesznek önzők, végre már ne (csak) nekik legyen rossz...

Meg hozzátenném, hogy előbb néznek meg a pasik is olyan lányokat, akik szépek, vékonyak, nagy ciciket és kerek feneket cipelnek, természetesen alig takarva, és szőkítettek és vasalt hajúak, mint olyat, aki edzőcipőben, szakadt farmerban vonul ki este a városba a haverokkal inni egyet a térre... (mi a második kategória vagyunk, ezért úgymond, tapasztalatból beszélek).

2011. szept. 9. 21:23
 46/48 anonim ***** válasza:
47%
Igazad van mindenben.
2011. szept. 9. 22:37
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
"Intelligens, okos, helyes lányok úgy viselkednek, mintha a húspiacon lennének és ők az árucikkek" Nem, ezek a lányok nem intelligens, okos, helyes lányok, mert azok a lányok nem így viselkednek, akik valóban intelligens, okos, helyesek. Így azok viselkednek, akik ostoba libák.
2012. jan. 12. 10:51
 48/48 anonim ***** válasza:

45-ös

Ez aztán az érett viselkedés. Kib.sztak velem ezért én is kib.szok olyanokkal, akik semmiről sem tehetnek. Gratulálok. A mondandód második fele meg a szokásos női riánylás, hogy a pasiknak csak az ilyen ribancok kellenek. Ráadásul az általad leírt második kategóriát azért nem veszik észre, mert ha egy csaj szakadt cuccban vonul végig az utcán és közben piál, az k.rva igénytelen és visszataszító.

2012. jan. 12. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!