Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak a nők kurv@'t magukból?
Komolyan nem értem. Intelligens, okos, helyes lányok úgy viselkednek, mintha a húspiacon lennének és ők az árucikkek. Lefekszenek bárkivel csupán menőzésből, vagányságból az első nagyképű tucatemberrel, akikre a korcs társadalomi normák szerint jó pasik, közben meg értéktelen hulladék. Úgy viselkednek, mintha a testük valami tárgy lenne. Nem céltudatosak, nem tudják mit akarnak, egyik pasi a másik után és ezért néha még teljesen megvetendő dolgokat is képesek tenni, mint belemászni egy másik ember kapcsolatába, hülyiteni a férfiakat, csupán szórakozásból, aztán eldobják őket.
Én örülnék, ha végre találnék egy értelmes nőt, akivel bizalmon és szeretetem alapuló kapcsolatot alakithatnék ki és boldog lehetnék. Erre van, aki attól lenne boldog, hogy nem érez semmit, nem bizhatja magát a másikra, úgy viselkednek vele, mint egy ronggal és kihasználják? Én ezt nem értem.
22F
igen én nő vagyok és elítélem :) (előző oldalon leírtam a véleményem)
L21
Én egyáltalán nem ilyen vagyok!
Pont egy olyan srácra várok, aki nem csak egy lyuknak néz, hanem értékeli a nőket.
23/L
"Pont egy olyan srácra várok, aki nem csak egy lyuknak néz, hanem értékeli a nőket."
Elméletileg mind ilyen srácra vártok, de amikor megkapjátok, akkor már nem kell.
Most mondd, hogy ez nem igaz!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 02:31
akkor én most mondom hogy nem igaz :) én is ilyen srácra vártam anno, meg is találtam és most voltunk 4 éve együtt :)
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!