Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak a nők kurv@'t magukból?
Komolyan nem értem. Intelligens, okos, helyes lányok úgy viselkednek, mintha a húspiacon lennének és ők az árucikkek. Lefekszenek bárkivel csupán menőzésből, vagányságból az első nagyképű tucatemberrel, akikre a korcs társadalomi normák szerint jó pasik, közben meg értéktelen hulladék. Úgy viselkednek, mintha a testük valami tárgy lenne. Nem céltudatosak, nem tudják mit akarnak, egyik pasi a másik után és ezért néha még teljesen megvetendő dolgokat is képesek tenni, mint belemászni egy másik ember kapcsolatába, hülyiteni a férfiakat, csupán szórakozásból, aztán eldobják őket.
Én örülnék, ha végre találnék egy értelmes nőt, akivel bizalmon és szeretetem alapuló kapcsolatot alakithatnék ki és boldog lehetnék. Erre van, aki attól lenne boldog, hogy nem érez semmit, nem bizhatja magát a másikra, úgy viselkednek vele, mint egy ronggal és kihasználják? Én ezt nem értem.
22F
Ugyan minek bizonygatnám, h én nem ilyen lány vagyok egyáltalán? Tök jól elvagytok itt, ahogyan megkeseredve szidhatjátok a női nemet a helyett, h magatokba néznétek és változtatnátok.
Nekem egy csomó rossz élményem volt pasikkal, mégsem írom le az egész férfi nemet, mert nincs értelme. Majd ha mind a nem is tudom, 3 milliárd férfit ismerem, akkor tudok véleményt mondani és az is elfogult lesz.
De persze már megint csak általánosítani tudtok, nem is húzom fel magam rajta. Érdekes módon a környezetemben a normális, rendes srácok meg tudják találni a normális, rendes lányokat. Na hát ennyi.
Sziasztok! Én szintén nő vagyok 25 éves. Két éve élek párkapcsolatban mindig monogám típus voltam. Érzelmek nélkül képtelen vagyok szeretkezni, mert nem megy.
Szóval vannak még ilyenek is. A szórakozóhelyre járásról én is akkor mondtam le mikor a 14-15 éves részeg gyerekek megjelentek. Így normális, igényes nőket előbb fogtok megismerni szupermarketben, DM-ben mint szórakozóhelyen.
Én úgy veszem észre hg megfordultak a dolgok a férfi nő kapcsolatokban. Úgy tűnik most már a nők vadásznak a férfiakra és a nők fektetik meg és kihasználják a férfiakat. Pár éve ez még nem így volt. Sajnos a média nyomása és a túlzott egyenrangúság követelése ezt eredményezte a társadalomban.
Húúú... Utolsó... IGAZAD VAN!!!
Ekkora igazságot már régen nem láttam ezen a weboldalon...
Voltak nekem is szar kapcsolataim, de azért összességében elég választok párt magamnak. "Normális lányokat", ahogy ti fogalmaztok. Én inkább NŐKnek hívnám őket. Akikről ti beszéltek a kurv@k.
Egyszer egy nőm mondta, hogy az értékes lányok olyanok mint a fa tetején az alma. Aki nem képes energiát befektetni, hogy felmásszon a fára az almáért, az érje be a földön lévő rohadt almával.
26F
@ A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:18
Mindenkinek vannak szükségletei, úgy férfinak, mint nőnek, de attól még nem kell lefeküdni a fél várossal. Érdekes én férfi létemre is ki tudom elégiteni a szükségleteimet az aktuális barátnőmmel, akit szeretek. Szerelem nélkül nem is menne. Pedig férfi vagyok. Ha nincs senkim, akkor sem jut eszembe, hogy végig kellene fektetni minden szembejövő nőt. Hanem várok a megfelelő személyre. Szerintem ez igy helyes. Ha csak azért fekszel le valakivel, mert f@szhiányod van, akkor megragadtál az állatok szintjén. Kár volt lemászni a fáról.
@ A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:02
Nagyon nincs igazad. Eddigi barátnőim közül eddig egy olyan volt, aki kihivóan viselkedett és széditette magába a pasikat. Rendesen pórul is jártam vele. A többi lány visszafogott, átlagos lány volt, akiknek meg azért nem kellettem, mert várták a szőke herceget, fehér lovon. Nem hiszem, hogy csak velünk lenne a baj. Lehet sirni, hogy "szemét pasik, egy átlagos csajt emberszámba sem néznek", de pont az ilyen átlagos lányoktól kaptam a legtöbb visszautasitást. :)
"Aki nem képes energiát befektetni, hogy felmásszon a fára az almáért, az érje be a földön lévő rohadt almával."
Nem az a baj, hogy energiát kell befektetni az "átlagos" lányok megszerzésébe, hanem hogy befekteted az energiát, felmászol a fára, amikor elérnéd az almát, akkor sem adja magát, hanem inkább megnyújtja a fát, hogy mássz még egy kicsit. Egy ideig oké. De van egy olyan pont amikor már nem éri meg. És ezt nem látják be az "átlagos" lányok. És ez pont az, amit az előbb mondtam, hogy várják a szőke herceget, csak hogy pont ők rázzák le a fáról a szőke hercegeket. :)
Kedves kérdező!
Frusztrált vagy és elkeseredettnek tűnsz.
Hiába keresed a hibát másokban, a világ működésében, akárhol. Ha ott is lenne, akkor sem tudnál azon változtatni. Amin tudsz változtatni, az te magad vagy, a saját hozzáállásod, viselkedésed. Ennyi a hatalmad és ez nem kevés. Vagy élsz vele, vagy siránkozol tovább. Nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!