Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha nem borotvalom "ott"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha nem borotvalom "ott"?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es nem szoktam magam borotvalni ott,mert tudom h nagyon rossz erzes es kenyelmetlen mikor no visszafele.Szoval mar eleg reg nem borotvaltam...A baratomat ez egyaltalan nem zavarja (legalabbis azt allitja,es en hiszek neki),de megis,szerintetek ciki ez?Kötelezo lenne ott leborotvalnom hogyha szexualis eletet elek?Szerintetek gusztustalan ha szoros egy lany "ott"?Velemenyeket szeretnek!
2009. ápr. 19. 19:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%
Tudod mit csinálj? Borotváld le csak ott a hüvely körül 2 oldalt. Remélem tudod mire gondolok. Szóval ami már a belsőbb részénél van. Csak vigyázd meg ne vágd magad. Mert ott nem szokott kiütéses se lenni a borotvától meg semmi és még orális szexnél is tökéletes.
2009. ápr. 19. 23:37
 12/31 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ciki és eléggé igénytelen. De ha a párodat nem zavarja, akkor semmi gond. Viszont arról nem ártana meggyőződnöd, hogy TÉNYLEG nem zavarja-e, vagy csak azt mondja, hogy ne bántson meg - mert azért valljuk be, elég gáz, ha erre már a pasi hívja fel a figyelmet.

Amúgy engem is mindig dörzsölt, és fájt visszanövéskor, ezért szoktam rá az epilátorra. Legelső alkalommal, amikor még nem vagy hozzászokva, és sok a szőr, akkor eléggé tud fájni, de másodszorra már tizedannyira sem rossz. Vagy gyantázd. Ilyenkor nem egy erős, éles szőrszál nő vissza, hanem vékony, finom szálak, amik nem fájnak se neked, se neki. Hetente kell csak foglalkozni vele, és sokkal tartósabb. Én négy éve csinálom, és már alig van mit keszedni, úgy kiritkult, 5 perc az egész.

Esetleg legelső alkalommal rászánhatnál pár órát, és csipesszel egyesével kiszedegetheted. Iszonyat pepecselős, de nem is olyan fájdalmas.

2009. ápr. 20. 10:14
 13/31 anonim ***** válasza:
41%
Nem kötelező,de ahogy érzed,neked se tetszene ha tele lenne a szád szőrrel,amit maganak nem akarsz...Ha meg nem zavarja hagyd rá
2009. ápr. 20. 14:51
 14/31 anonim ***** válasza:
32%
Borotváld le! Higiénikusabb! Gondolj bele ha pisilsz akkor olyan lesz a szőr is és az beszívja a szagot meg bepálik büdös lesz ott a te esetedben sztem ez így van! Lány vagy akkor ennyit legalább adj magdara!
2010. márc. 6. 17:43
 15/31 anonim ***** válasza:
42%
Nem ciki, simán undorító.
2010. márc. 6. 17:46
 16/31 anonim ***** válasza:
39%
gusztustalan....
2010. márc. 6. 17:46
 17/31 anonim ***** válasza:
21%
Borotvááááád le!
2010. márc. 6. 17:47
 18/31 anonim ***** válasza:
34%
Az előző vagyok, mielőtt félreértenéd: hiába törlöd meg normálisan meg hiába fürdesz meg jól az annak akkor is szaga van
2010. márc. 6. 17:47
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Hááát...ha a barátodnak nem jelent gondot akkor nem ciki!:)

Viszont én a helyedbe azért csinálnék 1 kis fazont..!:)

17/F

2010. márc. 6. 17:56
 20/31 anonim ***** válasza:
21%
elégg ciki fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjxD
2010. márc. 6. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!