Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan szőrtelenítitek az intim területet? Az "ciki" ha csak a bikinivonalat borotválom le mindenhol máshol meghagyom?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 16:07
1/8 anonim válasza:
Én mindenhol borotválom, csak elöl hagyok egy kis vékony csíkot.
3/8 anonim válasza:
Nekem a bikinivonalas tetszik. Egyáltalán nem ciki, a pasitól kérdezd majd meg!Lehet irtózik is (úgy mint én) a csupasztól, lehet a szőröstől irtózik. Addig meg maradj úgy, ahogy neked kényelmes! =)
4/8 anonim válasza:
én az egészet csupaszra szedem. nem szeretem a szőrt.
5/8 anonim válasza:
énis csupaszon hagyom:) főleg menszesznél higiénkiusabb, mert nem ragad össze :D
eddig borotvával csináltam de nagyon fájt és pöttyös let, így rászoktam az epilátorra de csak fokozatosan, a szeméremdomb végig ezzel a többi borotva mert ott nem pirosodik ki, de epilátorral iszonyuan fáj oot
6/8 anonim válasza:
úgy borotválod, ahogy akarod. ne hagyd hogy olyanokkal befolyásoljanak, hogy "szeretlek édesem, de azért ott leborotválod?"
:D
7/8 anonim válasza:
En a bikinivonalam borotvaolm...akkor is ha pottyos neha...es egyes pontokban verzek is, "mashol" pedig kremmel szedem, kicsit felek attol h ott borotvaljam. Sztem a krem eleg jo lehetoseg, nem faj(persze ha nem hagyos sokat) es kb ugyanolyan a hatasa mint a borotvalasnak:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!