Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagyon ciki ha nem borotvál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon ciki ha nem borotválom magam?

Figyelt kérdés

Értsétek úgy, én úgy általában véve szőrös vagyok, nem az az ősember, csak amolyan közepes mennyiségű szőr . Sehol sem szoktam borotválni magam, de mostanában megfordult a fejemben, hogy kéne. Mennyire ciki ha nem borotválom magam?

20F

2010. máj. 9. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy leborotváld magad!!! Annyira férfiatlan az ilyen, hogy hihetetlen, manapság csak szőrtelen huszonéveseket látni és csodálkoznak aztán, hogy a huszonéves nőknek a 30 feletti férfiak tetszenek.
2010. máj. 9. 21:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó de ezt úgyértem , hogy sehol, ott lent se, és hónalj tájékon se. Egyébként ezen én is elgondolkoztam, hogy vagy a 80% borotválja amgát, vagy kiveszett belőlük a szőr.
2010. máj. 9. 21:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam: amgát--> magát.
2010. máj. 9. 22:00
 4/16 anonim válasza:
hát azért péló környékén borotválj inkább, senkise szeret dzsungelban nyalakodni
2010. máj. 9. 22:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Elég ha rövidre vágod! A lényeg hogy levegőzzön a bőr.
2010. máj. 9. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Intim területen sem kell borotválnod magad, az is rohadt férfiatlan.
2010. máj. 9. 22:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha elvárod egy lánytól hogy sima legyen a puncija, és nem vagy jeti akkor ciki! De ha a lányon se zavar a szőr és őt se zavarja akkor nem gáz...
2010. máj. 9. 22:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Nekem az tűnik idétlennek, mikor egy pasi tök szőrös (mert hát a lábát azért mégse borotválja már le), a farka körül meg csupasz. D ha van barátnőd, akkor kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e, hogy leborotváld. Ha nincs, akkor meg nem mindegy?...ahogy neked kényelmes.
2010. máj. 9. 22:12
 9/16 anonim ***** válasza:
A barátom lent meg hónalj tájékon szokta,megkértem rá és ennyi mert undorító ha szex közben a szőrszálakat kell köpködnöm.
2010. máj. 9. 22:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom sem borotválta magát, nem is kértem, de ő úgy gondolta h nyáron jobban érzi magát ha a hóna alól leszedi a kutyust:-) a nemi tájékon pedig csak kurtítja, h ne legyen olyan mint Einstein:-) én szeretem ha a férfi, férfias. És ehhez a szőr is hozzátartozik.

Lexy/18

2010. máj. 9. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!