Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha nem borotvalom "ott"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha nem borotvalom "ott"?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok es nem szoktam magam borotvalni ott,mert tudom h nagyon rossz erzes es kenyelmetlen mikor no visszafele.Szoval mar eleg reg nem borotvaltam...A baratomat ez egyaltalan nem zavarja (legalabbis azt allitja,es en hiszek neki),de megis,szerintetek ciki ez?Kötelezo lenne ott leborotvalnom hogyha szexualis eletet elek?Szerintetek gusztustalan ha szoros egy lany "ott"?Velemenyeket szeretnek!
2009. ápr. 19. 19:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyáltalán nem kötelező leborotválnod.Ha neked igy jó,akkor hagyd igy,és kész=)

Udw Lia

2009. ápr. 19. 19:14
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnéd borotválni, akkor ne tedd, de én javaslom, hogy legalább vágd rövidre. úgy sokkal jobb
2009. ápr. 19. 19:15
 3/31 A kérdező kommentje:
Ok.Es ha mondjuk levagom rövidre,a baratomat nem fogja szurni vagy zavarni aktus közben?
2009. ápr. 19. 19:16
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt ami számodra a legjobb, és egyáltalán nem kötelező "ott" borotválnod, ami számodra kényelmes, mindig az a legjobb.
2009. ápr. 19. 19:17
 5/31 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem gáz! Ha a barátom megkérne növesszem meg akkor se tenném meg!

16/L

2009. ápr. 19. 19:25
 6/31 anonim ***** válasza:
37%
én a helyedben leborotválnám vagy ha ennyire rossz gyantázd le lehet h elsőre v másodszorra fáj de utána már nem fog a gyantától
2009. ápr. 19. 19:59
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm sem borotválja és nem is nyírja és engem egyáltalán nem zavar.Ha Te nem szeretnéd és a barátodat sem zavarja ne borotváld.
2009. ápr. 19. 20:19
 8/31 anonim ***** válasza:
75%

Az attól függ. Ha szokott és szeret is "nyalizni" odalent, akkor kellemetlen lehet, ha szőr megy a szájába. Ez esetben megoldás lehet, ha csak visszavágod nagyon rövidre, de nem teljesen csupaszra.

Ha viszont ilyet nem szokott csinálni, akkor nincs is semmi gond, és maradhat is így.

2009. ápr. 19. 20:48
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

a férjem sosem engedte hogy nyírjam vagy borotváljam,csak fazonra igazíthattam.a jelenlegi barátom viszont borotváltan szereti:)

nekem mind1,csak ha kezd nőni azt utálom,így minden nap borotválom

2009. ápr. 19. 20:55
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátodnak jó így, neked jó így, akkor nincs több kérdés. Nincs olyan, hogy ciki, kell vagy általános elvárás.
2009. ápr. 19. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!