Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? A lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? A lányoknak ha nem pasiznak, nem csinálnak semmit akkor is lesz pasijuk, de ha én nem csajozok, nem szólítgatok le több száz lányt, meg nem hívogatom meg őket erre arra akkor nem lesz barátnőm? Miért nincs igazság?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 17:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

abba bele kell törődni, hogy kezdetben náluk az irányítás! ez bizonyos ideig, mert 30 év körül bizony fordul a helyzet. egy férfi az idő múlásával csak férfiasabb lesz míg a nő az idő múlásával csak csúnyul... legyünk őszinték egy átlag 40 éves nő kinek kellene? ugyanakkor egy 40 éves jó karban lévő férfi még ott a pályán. hány ilyen kérdés volt itt is, hogy beteges-e hogy az idősebb férfiak tetszenek? stb...

kezdetben a nőké az irányítás, övék a döntés joga, ezt nem szabad elvitatni! viszont ha időben nem fognak ki egy számukra ideális férfit akit le is tudnak papírozni, úgy az idő múlásával exponenciálisan csökken az esélyük. míg a férfiaknak inkább nő.

a lányok-nők többsége 16-28 között egy ótvar ri*banc! de azért a kisebb fele normális.

2011. szept. 5. 16:40
 42/45 anonim ***** válasza:
76%
Szerinted minden csajért sorba állnak? Ne viccelj már! Ugyanolyan nehéz némely lánynak, mint némely fiúnak. Nem minden nő bombanő, és nem is mind akar az lenni. Én sem tartozok közé, a párjaim is mind egyszerű halandók voltak, ahogy én is. Megláttuk egymást, mosoly, beszélgetni kezdtünk, szimpatikus volt, egyre több időt töltöttünk együtt, aztán kialakult minden... Nem vagyok már tini, sose a tökéletest kerestem. :)
2011. szept. 5. 19:50
 43/45 anonim ***** válasza:
78%

„Nem a ruha és a pénz teszi az embert.”

Nem bizony, de nyilván senki sem jönne össze egy építőmunkással, vagy hajléktalannal. Furcsa, hogy mindenki ezzel a kisugárzás maszalggal jön és furcsa mód mindig a legjóképűbb és leggazdagabb fasziknak a legjobb a kisugárzásuk és nem az átlagos embereknek.

„Szerinted minden csajért sorba állnak? Ne viccelj már! Ugyanolyan nehéz némely lánynak, mint némely fiúnak”

Ó, hogy be ne szarjak. De ezek a csajok nyilván nem csinálnak semmit. Nem mennek oda egy pasihoz, nem szóllítják le és nem kezdeményznek beszélgetést, sőt randira sem hivják őket és még a kudarcélménnyel sem kell szembenőzniük, mert eleve nem csinálnak semmit. Majd ha átélitek ezeket, akkor sírjatok, hogy milyen nehéz a csajoknak.

2011. szept. 6. 14:29
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár vitatkozni. :)

Drukkolok, hogy párt találjatok. :)

2011. szept. 7. 13:31
 45/45 anonim ***** válasza:
59%
ha ilyen megnyilvánulásai vannak a kérdezőnek és ilyen szépen tud beszélni, akkor még igen sokat fog várni a szerelemre, talán addig megtanulhat egy idegen nyelvet is :D
2011. szept. 11. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!