Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? A lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? A lányoknak ha nem pasiznak, nem csinálnak semmit akkor is lesz pasijuk, de ha én nem csajozok, nem szólítgatok le több száz lányt, meg nem hívogatom meg őket erre arra akkor nem lesz barátnőm? Miért nincs igazság?

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 17:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

A 3 oldalas válaszok 60%-át átolvastam, főleg azokból, ahol sokat írtál. 22 éves srác vagyok, és hasonlóak az esélyeim a nőknél, mint neked.

Most összefoglalom egyszerűbben, majd bonyolultabban:

Csakis olyan dolgokat írok most le, amiket a saját szememmel tapasztaltam kb. 14 és 22 éves kor közt!

Amikor gimnazista voltam, az akkori csajoknak az idősebb, minimum 12.-es, ballagós fiúk tetszettek, mert a korukhoz érettséget, nagyobb felelősségtudatot, esetleg a csajozás terén való tapasztaltságot tulajdonítottak. Felnéztek rájuk. Nem versenyezhettem velük, mert 14-15 voltam, nekik meg előnyükre szolgált, hogy 86'-ban, 87'-ben születtek, azaz idősebbek voltak. Ők voltak a nagyobbak, a lazák.

Másfelől az osztályomban nem volt érdemes csajozni, se megpróbálni, mert sokan kibeszéltek volna minket a hátunk mögött. Ebbe most ne is menjünk bele. Voltak párok, de egyik kapcsolat se élte túl az érettségiig.

Amikor már végzős voltam, mondogattam magamnak, hogy na majd most a csajok odafognak jönni hozzám, mert én vagyok a nagyobb, megférfiasodtam, kinőtt a szakállam, satöbbi. Tévedtem! Ugyanúgy sz*rtak a fejemre. Randiztam egy akkor 10.-es, 16 éves lánnyal, az se vágta magát hasra tőlem, pedig akkor már főiskolás voltam.... tehát ez a "főiskolás, diplomás, felelősségteljes fiúként majd válogatok a 8 osztályos ribik közt" mottód sántít.

Utóbbi időkben szemmel követem a Facebookon is az emberek párkapcsolatát, hiszen a kezdőoldalon úgyis belebotlok 1-2-be akaratlanul is. Azt látom, hogy azok a fiúk vannak előnyben, akik népszerűbbek a lányok körében. Ezt eddig is tudtuk! De mitől népszerűbbek? Pl. fociznak. Van csapatuk, eredményeket, érméket mutathatnak fel, és tényleg a foci az életük. Majdnem mindnek van barátnője, és eléggé a jobb kategóriából. Ez egy összeszokott társaság már, együtt isznak, fociznak, utazgatnak, megbíznak a másikban, és jó néhány lány szeretne a társasággal bulizni.

Én nem vagyok focista, nem tudok hangszeren játszani, nincs hangom és nem vagyok kigyúrva. Na igen, az izmom... nem egy srácról tudok, akik sorra töltik fel a képeiket, melyen feszítenek tükörben, és a kis 15 éves tinik nyált csorgatva olyan kommenteket írnak, hogy 'ahhww :$$". Eléggé egyértelmű.

Magyarul, ha kigyúrod magad, vagy van tehetséged valamiben, aminek van jövője és pozitívan hat rád, vagy olyan a stílusod, a viselkedésed, ami dominál a lányoknak,

akkor jóval több esélyed van a nőknél.

Amikor már javában főiskolás voltam, randiztam egy gimnazista lánnyal. "meghívogattam dolgokra" a te szavaiddal élve, és a parkban egy padon fogta magát és lekapott. Pocsékul smárolt, viszont alaposan begerjedhetett egy 22 évesre, 17 évesen. Megtudtam, hogy pusztán azért akart velem járni, hogy feszíthessen mellettem a barátnői előtt. Vagyis most végre elértem azt, amiről 14 évesen álmodtam, hogy nagy legyek, és ha ez így megy, köszönöm, de nem kérek ilyen barátnőt.

Mellesleg van egy, akit főiskolán ismertem meg, mert a csoporttársam. Imádom. :)

2011. szept. 3. 14:44
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Na hozzászólok én is, mert még friss a dolog.Mostanában(2011) ahhoz képest, hogy nem vagyok egy partyarc, lazacsávó bepróbálkoztam vagy 5 lánynál, de csak annál az 5 lánynál aki tényleg bejött.Magas vagyok, jóképü csajok mondták(foglalt csajok) nem én találtam ki...elsőnél még jelek is voltak aztán mikor elhivtam üditőre kiderült hogy félreértettem kedvességét.Másodszorra nagyon határozottan léptem még meg is jegyezte a lány hogy milyen egyenes vagyok,merész na annak se kellettem, utánna megint volt egy lány aki mind nézett de mikor késöbb leszólitottam hát leesett a pofám milyen szarul reagált mintha pofátlanság lenne tőlem, hogy merészelek flörtölni és ime a mai eset hosszó idő után.Egy lány aki néz akárhányszor megyek oda, de úgy néz, hogy majd kiesik a szeme...és én is őt...gondoltam, végre egy édes lány akinek tetszem na be is próbálkoztam és mondja hogy van férje és ott ül a hátammögött, na mondom fasza akkor....mérges is voltam utánna, hogy akkor mi a francnak néz annyira, mindig a szemeimbe néz hosszan mint akinek tetszem...egyikünk se tini 25ön felül, normális csajok semmi plázacica vagy fullos csaj.

Lehet, létezik olyasmi hogy pech.Égő volt a mai eset, néha már szar az egész kezdeményezés.Kitép a maradék férfi büszkeségemből egy kis darabot minden alkalommal.

2011. szept. 3. 17:08
 33/45 anonim ***** válasza:
65%

"Egy nőnek igen is nem kell SEMMIT tennie, hogy legyen párja"

Na álljon meg a menet.

A nők 99%-a nem dugótársra vágyik.

Tudod, egy nőnek, ha választ - az jó lenne, ha legalább 10 évre szólna. Ennyi idő a minimum, amíg szüksége van a férfira ahhoz, hogy a gyereknek jó esélyei legyenek az életben (de inkább 20 év).

Míg egy férfi, ha választ és nem jön be... akkor odébbállhat és 1 év múlva már gyereke lehet. Úgy, hogy a régire rá se néz.

Ezért van az, hogy nők többsége nagyon gondosan választ - míg egy férfi sokkal könnyebben belemegy sok dologba. Mert ő messze nem kockáztat annyit!

No persze az életünk mára kicsit megváltozott: egy nő egyedül is felnevelhet egy gyereket, és talán még bele se szakad, vagy beadhatja intézetbe - és sok kapcsolat tényleg csak a szexről szól, gyerek nélkül. De ez azért nem biztos: ha közben valamelyik rájön, hogy mégis gyereket szeretne? Akkor jobb, ha már eszerint választ... no meg az ösztönök is erről szólnak, azokkal meg nehéz szembemenni.

2011. szept. 3. 17:21
 34/45 A kérdező kommentje:

17:21

Figyelj, nem kell egyből gyereket csinálni olyannal akit nem is ismersz, nevetséges, hogy egyből ezt írod.Na most nekem komoly kapcsolat kell, gyerek meg jó esetben házasság után születik ahol már nagyon kiismerték egymást a felek.

tehát ne keverj már ide ilyeneket, ne ezzel magyarázd, hogy a nők is félnek az elutasítástól, anonim oldal, itt be lehet ismerni.

2011. szept. 3. 19:17
 35/45 anonim ***** válasza:
47%
Olvasd el még egyszer, amit írtam, és próbáld értelmezni.
2011. szept. 3. 22:29
 36/45 anonim ***** válasza:
75%

"A nők 99%-a nem dugótársra vágyik. "

Bizony nem, hanem egy balekra, aki eltartja őket és finanszírozza a baromságaikat, mert ha nem, akkor majd keres valakit, aki erre hajlandó. Egyfolytában azzal jösztök, hogy nektek az érzelmek a legfontosabbak. Persze. De ha választani kell egy átlagos srác és egy tehetősebb között, akkor nyilván az utóbbi lesz a befutó, akármilyen a személyisége. A legundorítóbb, hogy mostanában folyton a gyerekre hivatkoztok: azért kell gazdag pasi, mert az könnyebben eltartja a családot, mert azzal biztonságban érzi magát az ember, azért féltek az elutasítástól, mert az érzékenyen érint titeket stb.

Legalább önmagatoknak ne hazudjatok már.

2011. szept. 4. 02:30
 37/45 anonim ***** válasza:
63%

Undorítóak a válaszok, veletek srácok szóba se állnék. Lealázzátok a nőt, miközben kapcsolatra vágytok. Lesz végre egy nőtök, látná miket írtatok, ott hagyna titeket, ha van esze!

A nő csak akkor van körülrajongva, ha kinn a melle-segge, ez nem kapcsolatra vágyik, csak szexre, azt meg bárki találhat, könnyen. Aki kapcsolatra vágyik, annak nehezebb dolga van, lehet fiú-lány. Mi az, h a nőknek semmit nem kell tenni... Nem birka a nő a vásárban, várja az új gazdát.

Bár bele se olvastam volna ebbe a kérdésbe, a kérdező egy gyökér! Minden válaszodból az utálat hallatszik! Neked kapcsolat?

Lehet megoszthatnál magadról egy képet, jobban tudnának segíteni az emberek. Lehet nem az agyad miatt pártolnak el mellőled, hanem mert barna cipőben jársz és papás ingben, vagy mert a szemed sem áll jól, ki tudja. Valamiért taszítod a nőket. A hiba benned van! Nem a nőkben!

Vannak barátaid? Kérdezd már meg az ő véleményüket! Ha barátaid sincsenek, akkor meg tényleg gáz vagy!

2011. szept. 4. 14:19
 38/45 anonim ***** válasza:
72%

„Lealázzátok a nőt, miközben kapcsolatra vágytok.”

Ki írta, hogy kapcsolatra vágyik?

„A nő csak akkor van körülrajongva, ha kinn a melle-segge, ez nem kapcsolatra vágyik, csak szexre, azt meg bárki találhat, könnyen. „

A férfi csak akkor van körülrajongva, ha tele van pénzzel és finanszírozza a baromságaitokat, ha átlagos, vagy csóró, akkor kb. le se szarják. Igen tudjuk, rossz helye próbálkozunk.

„Mi az, h a nőknek semmit nem kell tenni”

Ezen te is felháborodsz, de semmit sem írsz, hogy mi egy nő feladata. És most nem a gyereknevelésről van szó.

„Lehet megoszthatnál magadról egy képet, jobban tudnának segíteni az emberek.”

Te is egyből azzal jössz, hogy biztos a külsejével van baj.

2011. szept. 5. 02:56
 39/45 anonim ***** válasza:
27%

Azt írta a kérdező, normális kapcsolatot szeretne. Ahhoz normálisnak kell lenni! (:D)

Nem vitatkozok inkább, mert felesleges. Aki úgy gondolja, a nő csak a pénzre megy, meg a külsőre, az hatalmasat téved, nézz már ki az utcára, milyen párokat látsz!! Még a dundik is párra találnak, mert van kisugárzásuk. Nem a ruha és a pénz teszi az embert. De ha titeket ez vigasztal, akkor hajrá!

2011. szept. 5. 12:56
 40/45 A kérdező kommentje:

Te vagy a gyökér aki nekem írta!

Nem utálom a nőket, de képzeld már, el hogy a másik nemből midnenki elutasít mikor kedves vagy velük!!!

Ja bocs, téged nem utasít el, mert neked nem kell pasizni, mennek hozzád, te vagy az elutasító, képzeld magadat a helyembe, több száz lányt leszólítasz de annyira válogatós mind, hogy elutasítanak, képzeld már el!

2011. szept. 5. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!