Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? A lányoknak ha nem pasiznak, nem csinálnak semmit akkor is lesz pasijuk, de ha én nem csajozok, nem szólítgatok le több száz lányt, meg nem hívogatom meg őket erre arra akkor nem lesz barátnőm? Miért nincs igazság?
12:28 vagyok.
Honnan veszed, hogy a nőknek semmit nem kell tenniük? Nekünk is ugyanúgy kell tanulni, dolgozni, hogyha valamire vinni akarjuk. Sőt, nekem az eddigi tapasztalataimból az jön le, hogy nekünk sokkal önállóbbaknak kell lennünk. Fiúismerőseimnek az anyukájuk mindenben segít, ha mennek valahova az anyukájuk pakol be a táskájukba, el vannak látva minden jóval, étellel, italall, bevásárolnak nekik, kitakarítják a szobájukat, ki vannak szolgálva. A lányoktól pedig elvárják hogy mindent maguknak csináljanak. Mondjuk nekem ezzel nincs is bajom, életképesebbek vagyunk, hehe. :D
A problémám csak azzal van, hogy ez a párkapcsolatokban is visszaköszön. A volt barátaimnak mindig a kedvükben kellett hogy járjak, én meg nem kaptam túl sokat. :D Még csak orgazmusom se volt soha életemben!! :@ Szerintem a párkapcsolatokkal a fiúk járnak jobban, tehát a legkevesebb, hogy ők kezdeményezzenek. Ezzel a "jobb nőnek lenni" kijelentéseddel pedig sokan tudnánk vitatkozni. :D
Szerintem annyi a probléma, hogy rossz helyen nézelődsz. Nincs itt szó különbségről, igenis egyenlő az arány. Mindenki úgy ügyeskedik, ahogy tud. Az a nő, aki erőlködés nélkül vonzza a pasikat, annak a személyisége, a kisugárzása olyan. Az felépített, elért valamit. A helyes önértékelésnél kezdődik minden. A srácok ugyanúgy, tudja, hogy ő jó, akkor a csajok is ezt érzik.
Csak a szerencsétlen nem talál senkit, mert elhiszi, hogy szerencsétlen. És másokat hibáztat. Előbb magadban keresd a hibát.
Minek alacsonyodsz le egy béna lányhoz, mi az, hogy jobbat nem találsz! Ezt sugallod mindenfelé, hogy neked már mindegy, csak legyen valaki. Ez kinek kellene? Egy normális, tanult nőnek biztos nem. Szedd össze magad, és légy férfi. Nem virág kell, hanem magabiztosság, határozottság, meg amit valaki már felsorolt... Lehessen érezni, hogy te aztán tudod, mit akarsz, és el is éred.
Szerintem az agyadban nem stimmel valami. Nekem sem kellene egy ilyen ember, aki így gondolkodik!!
14:07
Te állat vagy?Én nem vagyok állat, de menj és közösülj egy kutyával ha állatnak érzed magad.
Egy nőnek igen is nem kell SEMMIT tennie, hogy legyen párja, míg én olyan dolgokat teszek amik a nők szemében vonzóak egy férfiban, és még így sincs párom, önbizalmam az enm tudom honnan kéne, hogy legyen, midnenki tudja hajtogatni: legyen önbizalmad! legyen önbizalmad! legyen önbizalmad! legyen önbizalmad! legyen önbizalmad! legyen önbizalmad! DE attól még nem lesz!Senki nem ismer el jó pasinak, nem dicsért még meg senki, hogy jó vagyok vagy valami akkor miből merítsem, a nőknek könnyű, hiszen úton útfélen leszólítják őket, virágokat kapnak, udvarolnak nekik, bókolnak, így könnyű önbizalmat szerezni.
Aki meg írta, hogy nem teszek semmit, hát elárulom, hogy én mindig gondoskodtam magamról, ez is olyan, hogy ismersz egy pasit aki ilyen és akkor elkönyveled az összeset olyannak, nem lehet megfelelni a nőknek olyan igényeitek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!