Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez? A lányoknak ha nem pasiznak, nem csinálnak semmit akkor is lesz pasijuk, de ha én nem csajozok, nem szólítgatok le több száz lányt, meg nem hívogatom meg őket erre arra akkor nem lesz barátnőm? Miért nincs igazság?
18:25
Igen, én is úgy tudom, hogy több nő van mint férfi, olyan egyetemi szakra járok, ahol jóval nagyobb nő többlet van, kb 70-30%, de egyáltalán nem keresettek a pasik úgy látom, még ha én megyek a csajokhoz vagy bárki más akkor is semmi, elszomorító, hogy ebben az országban egy férfi nem ér annyit mint egy nő:(
Ez az egyenlőtlenség pont azért van, mert a nőnek nagyon nagy erőfeszítés egy gyereket megszülni és felnevelni PLUSZ még közben a férfival is együtt lenni - akár segít ebben a férfi, akár nem.
Ezért aztán a nő válogat - a férfi pedig jobban teszi, ha minden tehetségét bevetve hódítani próbál.
Majd, ha a férfiak is tudnak gyereket kihordani és szoptatni is (elvileg megoldható, de nem egyszerű) - akkor változhat a helyzet.
"Mennyi idős vagy? a 20 év alatti lányok sokkal félénkebbek szoktak lenni, mert félnek a visszautasítástól."
Ó szegény ártatlan kislányok félnek. És akkor mi van? Mi nem félünk, nekünk el kell viselni, ha lealáznak minket? AZt sem értem, hogy mitől félnek, ha egyszer arra hivatkoznak, hogy ez a férfi dolga és nem emelik fel a s.ggüket, hogy tegyenek valamit. Utána meg benyögik, hogy ők mennyire érettek.
Az csak egy látszat, hogy ha a csaj nem csinál semmit, akkor is lesz valakije, mert a nagy részüket csak megdugni akarják - nem mintha másra jobbak lennének - és azt hiszik, hogy ők most mennyire különlegesek, mert figyelnek rájuk.
Hagyjuk már azt a baromságot is, hogy mindent a gyerek szülésre fogtok! Senki nem kényszerít titeket arra, hogy gyereket szüljetek, főleg nem egy olyan kapcsolatban, ami nem működik. VAgy ti minden pasiban a lehetséges apajelöltet látjátok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2156..
Mert ennek a kérdésnek a tanulsága szerint a nők nem szeretik azokat a férfiakat, akik rögtön az elején a feleséget és az anyát látják bennük. Akkor meg ne hivatkozzatok a gyerekszülésre.
12:28
Figyelj, ha már lesz egy jó végzettségem, diplomám, anyagilag jól állok akkor ne én futkossak már iskolázatlan nőcskék után akik minden héten az asztal alá isszák magukat és helyesen sem tudnak írni.
Tehát érted hová akarok kilyukadni, közben ő nem tesz semmit, én meg hajthatok mindenhol, jó meló, előtte sok tanulás, vegyek házat, ő meg semmit nem tesz, és még én menjek hozzájuk aztán el is utasít egy csomó, ez mi már?Te meg megint könnyen beszélsz, nő vagy, semmit nem kell tenned.
Áruld el akkor szerinted mi a hiba bennem?A társadalom szemében én egy olyan férfi vagyok, akinek semmi problémája nem kellene, hogy legyen a csajozással, a gyakorlatban még sem ez van, ezzel szemben egy nő ha 8 általánosa van, ápolatlan, bunkó, paraszt sokkal könnyebben talál párt magának, csak mert nő, és egy ilyen is elutasít mert választhat még jobbat mint én.Na ez mi?!
12:57
Nem akarok, de másoknál nincs esélyem, még az ilyeneknél sincs esélyem, elutasított akinek udvaroltam és ilyen volt.
Normális, a nő az nő,ha 8 osztálya van, ha egyeteme.Ugyan azokra a dolgokra gerjednek a nők...magabiztosság, határozott fellépés, laza,feszengésmentes viselkedés,humor,céltudatosság...stb.
Én például a laza,feszengésmentes viselkedésnél szoktam elbukni egy idegen lánynál az utcán vagy bárhol...és te, hol hibázod el?Persze nem igasságos, hiszen a lány is rásegithetne a dologra és elnézze a feszengést ha tetszek neki, mert ő se tökéletes...viszont van amelyik elnézi csak meg kell találni.
Amúgy igen, egy lány talál magának könnyebben pasit, ha nem a világ csúnyája vagy ha nem kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!