Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha mentek az utcán, és ha megláttok 1 jó csajt akkor ugyebár elkezditek nézni na, de hogyan nézitek úgy, hogy észre vegye vagy úgy, hogy fel se tűnjön neki h nézitek?
véletlen nyomtam félre mert ideges voltam, de már jól vagyok mert kaptam normális válaszokat is.
Nem olyan nyomorék kis beoszlásokat mint a tied.
Lány vagyok.És nem egoista!:)
Voltam egyik este egy olyan eseményen ahova nagyon pöpecül kicsíptem magam(magassarkú, smink, haj belőve, és persze egy liter parfüm).Előtte bementem egy ismerősömmel a tescoba, mert már pisilni kellett mindkettőnknek.És annyi férfi/fiú végignézett és bámult, hogy lehetetlen lett volna nem észrevenni.Nem vagyok hozzászokva, ezért szégyenemben nem tudtam hova fordulni.15-55-ig minden korosztály bámult.Csodálkoztam is, hogy ezt nem "észrevehetetlenül" szoktátok?!:)
Nagyon durva volt, hogy olykor milyen felfalóan tudnak egyesek kiesni a szemükön.
Én ezért tapasztalatból mondom hogy nem nagyon érdekli őket ha kiszúrják a nők a tetteiket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!