Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, ti mit éreztek, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti mit éreztek, amikor megláttok egy jó csajt?

Figyelt kérdés

Mert én,ha meglátok egy jó csávót,akkor mindig az jut eszembe,hogy milyen jó lehet odabújni hozzá,és milyen védelmező :D

Kíváncsi vagyok,hogy ti mit éreztek(azon kívül hogy megdugnátok).

2011. aug. 25. 07:54
 1/9 Beliel ***** válasza:
0%
Mi más jutna az eszembe? Elképzelem mindig milyen hátulról csinálni neki... ha nem jön be akkor még mindig kezdhetem előröl XD
2011. aug. 25. 08:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát biztos nem az hogy neki kezdek fogyókúrázni :S
2011. aug. 25. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem se a matekozás
2011. aug. 25. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért került a fogyókúra rovatba, mert a kedves kérdező feltételezi a férfiakról, hogy megpillantván egy jó nőt azonnal valamiféle mozdulatokra gondolnak. (olyan családalapító mozdulatokra gondolhatott. Szerintem.) DDDD
2011. aug. 25. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak a látvány alapján nem igazán érzek mást azon kívül, hogy de megdugnám. Ahhoz hogy más érzések is előjöjjenek nekem valamennyire meg is kell ismerni a lányt. De szerintem ez legtöbb fiúnál/férfinél így van. A férfi agy máshogy működik, de ezt már Veres Pál szexológus is kifejtette ezen előadásában:

[link]

Az első rész 19 perc körül van erről szó, de nem árt meghallgatni az egészet. Azon kívül hogy tanulságos, poénos és szórakoztató is.

2011. aug. 25. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
a szexen kívül pont ugyanazt mint te, hogy milyen lenne ha hozzám bújna, milyen lenne reggel vele ébredni stb...
2011. aug. 25. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
úgy értem, hogy a szex mellett.
2011. aug. 25. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:
mit érzek? feláll a farkam
2011. aug. 25. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

(nem szándékosan került a fogyókúra rovatba)

2011. aug. 25. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!