Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha mentek az utcán, és ha megláttok 1 jó csajt akkor ugyebár elkezditek nézni na, de hogyan nézitek úgy, hogy észre vegye vagy úgy, hogy fel se tűnjön neki h nézitek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 20:43
1/13 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ha észreveszi.
3/13 anonim válasza:
Én szeretem, ha észreveszik a tekintetem. Ha egy mosoly is társul hozzá, már megyek is oda :)
Egyébként ha azt szeretném, hogy észrevegye belenézek a szemébe. Ha nem szeretném, akkor csak a szemem sarkából figyelem.
5/13 anonim válasza:
általában észrevesz a csaj engem is :D;)
6/13 anonim válasza:
ha egyedül megyek, akkor úgy nézem, hogy ne vegye észre, ha haverommal, akkor meg kib@szottul feltűnően és még be is szólunk, hogy heló cica vagy hú de szép vagy és nem érdekli őket amúgy meg
7/13 anonim válasza:
Kérdező, neked mégis mi bajod van?
8/13 A kérdező kommentje:
semmi csak unom ezeket a hülye keresztkérdéseket amit a 1-és 2. lökött be.
2011. aug. 30. 20:57
9/13 anonim válasza:
azért ne kapjál agyvérzést...
nem sok lányt nézek meg, de ha igen akkor csakis úgy hogy ne vegye észre.
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy te a keresztkérdéseket unod, én meg a kib@szott helyesírásod, hogy az iskolában még magyarul káromkodni se tanultál meg, te iskolázatlan paraszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!