Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ehhez? Szeretném megviccelni.
Figyelt kérdés
Áthívnám az egyik lány osztálytársamat akivel haveri viszonyban vagyok, behívnám a szobámba és amikor bejött bezárnám az ajtót a kulcsot meg beraknám a péniszem mellé, és azt mondanám neki ,hogy csak akkor tud ki menni ha ki veszi onnan a kulcsot2011. aug. 30. 18:45
31/40 anonim válasza:
Hát szerintem,ne csinláld...A lánynak nem lenne olyan vicces mint neked.
Én megmondanám,hogy ha arra vársz hogy benyúljak a gatyádba akkor örökre itt maradunk. Aztán meglátjuk kinek kell előbb pisilnie..:D Mindenesetre egy idő után úgyis megunnád a dolgot.
Viszont ha erőszakoskodni próbálna az egyén,akkor biztos,hogy tökön rúgnám...
32/40 anonim válasza:
Miert is akarod ezt csinalni?
34/40 .Daniel. válasza:
Hát ez nagy.:D Ma is kb ilyen kérdésre válaszoltam. Mit tenne egy csaj ha az utcán megfognák a fenekét blabla... mindegyik pattogott hogy jaj így megütném meg úgy elpusztítanám meg jó erősen tökönrúgnám. Elhiszem etus hogy terminátor vagy de lehet hogy a célpont egy átlagos lány aki nem gyakorolja a tökönrúgos szuperhatásos és kivéthetetlen technikát. Na jó abbahagyom.:DD Szóval a lényeg: Beliel-el egyet értek. A kérdező se normális ha így akar csajozni de viccnek kiváló.:) Tényleg kicsit megdöbbentő hogy a csajok ennyire wonderwoman-nek képzelik magukat.
35/40 anonim válasza:
Hát, ha engem hívnál be sem lennél többet apa, az is biztos. Nem tudom, neked ebben mi a vicces, hogy annyira csúnya vagy, hogy már csak erőszakkal tudod rávenni a lányokat, hogy a kuksid fogdossák :S
36/40 anonim válasza:
Fiatal kiscsajjal megpróbálhatod.
Ők szeretnek ilyesmit játszani.
Egy idősebb viszont parasztságnak venné.
Egyszerűbb ha bementek a szobába és megcsókolod.
Ha pozitív a fogadtatás,akkor előveheted a farkad is és ráteszed a kezét.
37/40 anonim válasza:
ha mi lennénk jó haveri viszonyban, és velem akarnád ezt csinálni én valószínűleg leülnék az ágyadra, röhögnék (nem is keveset, meg persze hangosan), megkérdezném, hogy ez neked miért jó, aztán nézném a tévét, vagy beszélgetnék.. te meg végül kinyitnád az ajtót, aztcsá
38/40 anonim válasza:
Én kihívnám a rendőrséget, hogy elraboltak. :D
39/40 anonim válasza:
ha bejönne a fiú aki csinálná ezt akkormég benne is lennék :D évek múlva ..:D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!