Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok ehhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ehhez? Szeretném megviccelni.

Figyelt kérdés
Áthívnám az egyik lány osztálytársamat akivel haveri viszonyban vagyok, behívnám a szobámba és amikor bejött bezárnám az ajtót a kulcsot meg beraknám a péniszem mellé, és azt mondanám neki ,hogy csak akkor tud ki menni ha ki veszi onnan a kulcsot
2011. aug. 30. 18:45
1 2 3 4
 11/40 napietus ***** válasza:
68%
Beliel: nem mindenki nyápic vagy zsírdisznó, van, akin izom is akad...
2011. aug. 30. 18:55
 12/40 anonim ***** válasza:
86%
A lány 55 éves ráncos és kövér anyja ezek után téged fog bezárni, a kulcsot felnyomja a végbelébe és megmondja, hogy csakis akkor mehetsz ki onnan... na, mit szólnál, vicces?
2011. aug. 30. 18:58
 13/40 Beliel ***** válasza:
3%
Nem, tényleg nem mindenki... nem arról van szó, hogy nyápic. Arról, hogy gyengébb mint egy férfi. Azt meg ne mondd nekem, hogy itt akármelyik válaszadó akkora nagy ász lenne. Lehet megtudja magát védeni mert tanult valamilyen küzdősportot, vagy önvédelmi technikát de ennyi. A csávó felkel lekever egyet a csajnak azt viszlát.
2011. aug. 30. 19:00
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
ha kiveszi és kimegy akkor mivan? nem b@szni akarsz?
2011. aug. 30. 19:01
 15/40 anonim ***** válasza:
88%
Beliel drága: az onnantól rendőrségi ügy, szóval higgadj már le.
2011. aug. 30. 19:03
 16/40 anonim ***** válasza:
66%
Velem ezt már eljátszották, és belementem, kivettem a kulcsot és kimentem, de egy hét múlva ő vette el a szüzességemet, ugyanott, de akkor már én zártam az ajtót :D 20/L
2011. aug. 30. 19:04
 17/40 anonim ***** válasza:
76%
Mi a gurítás tess?
2011. aug. 30. 19:05
 18/40 Beliel ***** válasza:
16%

Ez természetes. Ki a f4szom nem jelentene fel valakit akkor, ha eltörik a kezét?

Ettől függetlenül még eltudja törni... ha megvan benne meg is csinálja, szóval ne szarakodjatok mert csak egyszer kaptok egyet igazán aztán csak lestek. Az a baj, hogy krva sokat hisztek magatokról.

Ettől függetlenül még a kérdező sem komplett.

2011. aug. 30. 19:05
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Belenyúl a gatyádba rommázúzza a mogyoróid aztán kimegy a kulccsal... Jó haverok között lehet poén bár én nem ajánlom nem tudhatod hogyan fog reagálni.
2011. aug. 30. 19:13
 20/40 anonim ***** válasza:
73%
Hát Beliel kicsit agresszív vagy, talán találnod kéne valamilyen sportot, hogy levezesd a kártékony energiáid. Egyébként is elég suttyó vagy ha képes lennél eltörni egy gyengébb ember karját, főleg egy nőét. Nagyon intelligens lehetsz.Gratulálok!
2011. aug. 30. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!