Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok ehhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ehhez? Szeretném megviccelni.

Figyelt kérdés
Áthívnám az egyik lány osztálytársamat akivel haveri viszonyban vagyok, behívnám a szobámba és amikor bejött bezárnám az ajtót a kulcsot meg beraknám a péniszem mellé, és azt mondanám neki ,hogy csak akkor tud ki menni ha ki veszi onnan a kulcsot
2011. aug. 30. 18:45
1 2 3 4
 21/40 Beliel ***** válasza:
5%
Hidd el, hogy sokkal logikusabb vagyok mint te... amúgy meg ki a f4szom beszélt, hogy én ezt csinálnám? Képzeld élsportoló vagyok, és soha nem csinálnám meg ezt amit a kérdező mondott. Én csak azt mondtam, hogy ne higgyétek, hogy olyan krva erősek vagytok.
2011. aug. 30. 19:23
 22/40 napietus ***** válasza:
78%
nem vagyok erősebb, mint egy férfi. de soknál gyorsabb vagyok és jobb is. meg a meglepetés ereje sem elhanyagolható szerintem.
2011. aug. 30. 19:25
 23/40 anonim ***** válasza:
81%
Gratulálok Beliel
2011. aug. 30. 19:26
 24/40 A kérdező kommentje:
napietus sajnálom szegény férjedet, amiért ilyen antinő vagy. :(
2011. aug. 30. 19:27
 25/40 Beliel ***** válasza:
15%
Itt nem erről van szó... nekem van egy kedves ismerősöm, nő, maradjunk annyiba, hogy többszörös világbajnok egy bizonyos küzdősportban. Egy gyökér nekiesett egy szórakozó helyen. Egyetlen ütést tudott bevinni a csávó, szegény lánynak pont elég volt pedig nem volt egy hűde csávó. A rendőrök még aznap lekapcsolták a csávót szerencsére. Szóval nem lennék biztos semennyire a sikeretekbe. Ez nem film...
2011. aug. 30. 19:28
 26/40 napietus ***** válasza:
82%

"antinő" :D:D:D:D sok minden rosszat el lehet rám mondani, de ezt pont nem :D

amúgy Beliel, az első ütés elől mindig ki lehet térni, ha a támadó erősebb. én 17 évesen úgy kitekertem egy pasi kezét, mikor fogdosott és hiába szóltam rá, hogy sínbe kellett tenni a kezét. pedig felnőtt férfi volt, elég jó erőben. csak meglepte az ellenállás, nyilván nem tapasztalta addig, vagy annyira önhitt volt, hogy azt hitte, úgyse merem. persze feljelentett a szánalmas férge, de nem lett belőle semmi. jogos önvédelemnek ítélte a bíróság.

2011. aug. 30. 19:39
 27/40 Beliel ***** válasza:
31%

Tök felesleges ezen vitatkoznunk. Egyébként nem hinném, hogy nem lenne felkészülve a kérdező ha már ilyet tenne...

Mint egy pár idióta csirkeagyú nő félreértett, nem szándékozom nőket verni, több eszem van annál. Ettől függetlenül ha más máshogy gondolja abból bajok lehetnek szóval csak óvatosan, és óvatosan a kimondott szavakkal is, mindig van erősebb nálad!

Én itt befejeztem, elmondtam mindent. A kérdezőnek még annyit, hogy ne csinálja a feszkót mondja meg a csajnak a dolgot azt csá.

2011. aug. 30. 19:58
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Miféle válasz volt az,hogyha bejön a srác,akkor benne vagyok? De jó már,hogy ha valaki jóképű, akkor szinte bármit megtehet, ha nem jóképű, akkor meg ne csináljon semmit, mert neki nem szabad. Ühüm, az ilyen felfogásért, ha lenne igazság headshot járna.
2011. aug. 30. 21:36
 29/40 anonim ***** válasza:
78%

Ha egy csaj bezárná az ajtót, majd a kulcsot "véletlen" a mély dekoltázsába ejtené, akkor mit tennétek? :D

Micsoda nemi rasszizmus! Haverokról van szó, nem idegenekről.

2011. aug. 30. 22:13
 30/40 anonim ***** válasza:
82%
A kulcs után nyúlnék és úgy letépném a golyóidat,hogy már csak keresztapa lehetnél. Vicces lenne nem?
2011. aug. 30. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!