Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ehhez? Szeretném megviccelni.
"antinő" :D:D:D:D sok minden rosszat el lehet rám mondani, de ezt pont nem :D
amúgy Beliel, az első ütés elől mindig ki lehet térni, ha a támadó erősebb. én 17 évesen úgy kitekertem egy pasi kezét, mikor fogdosott és hiába szóltam rá, hogy sínbe kellett tenni a kezét. pedig felnőtt férfi volt, elég jó erőben. csak meglepte az ellenállás, nyilván nem tapasztalta addig, vagy annyira önhitt volt, hogy azt hitte, úgyse merem. persze feljelentett a szánalmas férge, de nem lett belőle semmi. jogos önvédelemnek ítélte a bíróság.
Tök felesleges ezen vitatkoznunk. Egyébként nem hinném, hogy nem lenne felkészülve a kérdező ha már ilyet tenne...
Mint egy pár idióta csirkeagyú nő félreértett, nem szándékozom nőket verni, több eszem van annál. Ettől függetlenül ha más máshogy gondolja abból bajok lehetnek szóval csak óvatosan, és óvatosan a kimondott szavakkal is, mindig van erősebb nálad!
Én itt befejeztem, elmondtam mindent. A kérdezőnek még annyit, hogy ne csinálja a feszkót mondja meg a csajnak a dolgot azt csá.
Ha egy csaj bezárná az ajtót, majd a kulcsot "véletlen" a mély dekoltázsába ejtené, akkor mit tennétek? :D
Micsoda nemi rasszizmus! Haverokról van szó, nem idegenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!