Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg ennyire feledékenyek és szétszortak?
Figyelt kérdés
Az egyik fiú az osztályomban szinte minden suli után megkérdezi tőlem hogy milyen óráink lesznek holnap meg hogy van e lecke? Mi vagyok én? Egy két-lábon-járó-órarend? Hogy tudnám erről leszoktatni?2011. aug. 30. 16:44
1/8 anonim válasza:
Lehet bejössz neki,és dumálni akarna veled.
2/8 anonim válasza:
Én is mindig elfelejtem, máson jár a fejem! ÉS NEM JELENTI AZT, HOGY BEJÖSSZ NEKI!
3/8 anonim válasza:
És te ennyire vagy feledékeny hogy suli vége után 2 és fél hónappal problémázol?:D
4/8 Walk With Me válasza:
Marhára elegem van már ezekből az általánosításokból. Igen, mi mind séztszórtak vagyunk, össze-vissza kefélünk és sörözünk.
5/8 anonim válasza:
nekem még órarendem se volt mindennap bebactam az összes könyvet a táskámba és úgy indultam el.
néha még a régi 4. 3. könyveket is bepakoltam hátha szüksége van az 1ikre valakinek.
Ezután szóltam az 1ik osztálytársamnak, hogy írja már le az órarendet, de elhagytam azóta mindig tőle kérdezgetem, hogy mennyi az idő milyen óra lesz milyen nap van ma ja meg h megjött-e már a vérzése na azóta haragba van velem......
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó: Ez most komoly? szegény lány..:P
2011. aug. 30. 16:55
7/8 anonim válasza:
Utolsó: De f.sz vagy! :D De jó értelemben. Néha én is beszoktam szólni hasonlókat a nőknek. Tudom megsértődnek utána de csak azért is. :)
8/8 anonim válasza:
aha igaz sajna nem beszél már velem, pedig lehet, hogy meg is tudtam volna fogni magamnak, de hát elkurtam......:-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!