Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha félek a bogaraktól?
Figyelt kérdés
Kisvárosban élek és van jópár bogár, és most éjszakánként rengeteg kis szöcske vagy sáska van mindenfele, és megijedek mikor nekem jönnek, de ilyen icipicik, de akkoris olyan mint ha valami szörnyet látnék ugy megijedek és felugrok xD am én is röhögök magamon xD2011. aug. 28. 23:29
12/13 anonim válasza:
Bogaraktól nem, de a darazsaktől rettegek.
13/13 anonim válasza:
Jah én is úgy vagyok mint az előző, hogy Darázs jön akkor már ordítok is néha, pókot lesz@rom
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!