Más kisgyerek is fél a bogaraktól?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 19:31
1/7 anonim válasza:
Általában a gyerekek nem félnek a bogaraktól hanem gyűjtik.
2/7 anonim válasza:
az enyém az összes bogár/pók és mindenféle dögtől fél,még a légytől is...
3/7 anonim válasza:
Enyém fél, 3 éves lesz dec-ben.
Múltkor boldogan mutattam neki egy katicát (errefele nem nagyon van semmi, paneldzsungel), konkrétan sikítva elfutott. Utálja a bogarakat.
Néha megyünk apuékhoz telekre, ott van pók, balázs (=darázs), csiga, rigó, kagyló (Dunapart) mindenféle állat, határozottan mondhatom, hogy nem szereti az állatokat, de főleg ezeket a piciket (bogarakat).
Az állatkertben sem egy hős típus a lányom, de ott tudja, hogy kerítés van, így nem fél.
5/7 anonim válasza:
Valamelyiktől igen. Főleg azóta, hogy megcsípte a darázs. Azóta jobban tart tőlük. De légytől, szúnyogtól meg az ilyen kisebbektől nem. Inkább én félek tőlük :D Utálom őket. A legjobban a kitinesektől írtózom és az éjszakai nagy lepkéktől Brr. Na, pl az éjszakai lepkére azt mondja a lányom, hogy szép.
6/7 anonim válasza:
Az enyém fél,de ő alapból fél mindentől:)Volt olyan,hogy hangyák voltak a járdán és fel kellett vennem,mert nem mert tovább menni.Másnap,mikor arra mentünk,át kellett menni a másik oldalon lévő járdára,mert emlékezett,hogy ezen az oldalon "haggyás a jáda".A többi bogártól,légytől,szúnyogtól szintén fél,de én sem szeretem őket.Talán csak annyi a különbség köztünk,hogy én nem kezdek visítani,ha meglátom őket.:)
7/7 anonim válasza:
Az enyém nem. Inkább gyűjti őket, pókot, hangyát bármit, amit talál az udvaron.
Viszont a tücsök ciripeléstől meg van veszve, nagyon fél tőle, de szerencsére épp ma találkoztunk párral a játszótéren, így meg tudtam mutatni honnan is jön az a hang, amitől fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!