Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon zavaró egy lányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon zavaró egy lányban hogy nagyon fél a bogaraktól? De annyira, hogy el is sírná magát.

Figyelt kérdés
Nem vagyok szőke értelmetlen liba, de nagyon félek tőlük.
2011. jún. 19. 22:24
1 2
 1/13 Koldus ***** válasza:
Édes :)
2011. jún. 19. 22:25
 2/13 anonim ***** válasza:
nem, sőt cuki..a hős megmentőd meg megment a bogarak elől:DD
2011. jún. 19. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
hát ha elsírod magad, az már zavaró. hisztis. ok, ha valakinek van fóbiája, de hogy egy bogártól sírjon... az nem barátNŐ, hanem kislány. aki meg ilyennel jár, annak van egy kis pedo beütése.
2011. jún. 19. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Én férfi létemre rettegek a darazsaktól, és kicsit a méhektől. A darazsaktól annyira ha meglátok egyet akkor felugrok és elmegyek jó messzire. (Nem visítozok meg sikítozok nyilván :D de ez van)

Ha olyan rovaroktól félsz amik kárt tehetnek benned azt megértem. Ha a többitől is azt nem, de nőknél normális :D

2011. jún. 19. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Az elsővel egyetértek:D édes vagy:)
2011. jún. 19. 22:30
 6/13 bix ***** válasza:
én 25 évesen olyan szintű araknofóbiában szenvedek, hogy az ide ki se férne. a fél mm-es pókot is 4 m2-et kenem el ha véletlenül megtalálom. a kérdés hogy hogy tálalod, én azért nem hisztizek, de ha a barátnőm folyamat besírna egy légy láttán lehet hogy vakarnám a fejem...
2011. jún. 19. 22:31
 7/13 Lord Sad and Bad ***** válasza:

A félelem normális,de a sírás már túlzott reakció.

Én nem találnám aranyosnak.

Gondolom azt Te is belátod,hogy egy néhány centis bogár nem veszélyezteti az életed.

2011. jún. 19. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:

HAHAHAHAHA !Akinek bejön hogy sír a lány azt biztos kevésbé. Engem igen, persze alkalmanként elmegy de ha épp szét robban a fejem és akkor elkezd sírni akkor lehet "ISTENEM fogd már be, mit szarsz be egy hülye bogártól". De hát attól is függ ez mennyire van jelen mindennapokban, pl nem a bogárfóbiája van a középpontban egész nap.

Szóval mindenki fél valamitől, ha nem sírod el magad mindig ahogy meg látsz egy katica bogarat nem kell aggódnod, szerintem.

2011. jún. 19. 22:33
 9/13 A kérdező kommentje:

inkább az ilyen repülős bogaraktól félek amik bejönnek éjszaka a szobámba

és nem a nagyon piciktől, azért annyira nem vagyok súlyos eset :D

2011. jún. 19. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is édes vagy :)
2011. jún. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!