Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már mindent elrontottam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindent elrontottam, hogyan tovább!?

Figyelt kérdés
Vissza akartam szerezni a volt barátomat, aki szeret még,de már nem szerelmes. Elhívtam találkozni, de teljesen elérzékenyültem. Kérdezte, hogy mit szeretnék vele beszélgetni(mikor már ott voltunk :/), én nem akartam kertelni,rátértem a lényegre. Bevalltam neki az érzéseimet, el is sírtam magam, majd átölteltem. Ő már nem akar tőlem semmit, vagyis fél újrakezdeni a kapcsolatot, de azt mondta, még vágyik rám, csak magát a kapcsolatot nem akarja.. Vonzódik, szeret, de valamiért úgy érzem, elijesztettem. Elmondtam, hogy mennyire hiányzik, nélküle alig bírok élni, és szégyellem magam. Igaz, hogy legalább kiadtam magamból, de most olyan rossz, és persze még ezután is nagyon hiányzik, szinte mégjobban. Mi a fenét csináljak? Próbálom elfelejteni, de nem megy. Ha lenne egy kicsi esélyem még, annyira örülnék.. Nekem tényleg ő kell. Szeretem őt. :/
2011. aug. 25. 09:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Figyu, szerintem meglehet hogy már a nagy veszekedés után sem akarta ezt a kapcsolatot, és félt/ bebeszélte magának mittomén hogy nincs is szüksége erre. Ezt ő tudja, te nem, és más sem. Szerintem adj neki annyi időt mennyit csak lehet. Ez idő alatt készülj fel rá hogy találkozik más lányokkal, szeret majd másokat sokakat, akár járni is fog velük hosszabb távon...Ez idő alatt te is töltsd ki az idődet. Randizz, ismerkedj, mérlegelj. Én nem hiszek a sorban, de ha úgy alakul, ismét összejöttök. Hidd el, jártam a te cipődben, és visszakaptam a páromat pár év után. Csak légy türelmes és nyitott másra is, ne feledkezz meg önmagadról.
2011. aug. 27. 01:35
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az az egy biztos, hogy tényleg előtte nagyon szeretet, de semmi más. Igen, megpróbálok túllépni rajta.Ha addig esetleg a barátja lennék? Nekem az is elég lenne.
2011. aug. 27. 11:33
 13/21 A kérdező kommentje:
És veled mi történt? Hogyan kaptad vissza? Kiszeretett belőled?
2011. aug. 27. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:
utolsó: Tartottátok a kapcsolatot, vagy megszakítottátok?
2011. aug. 27. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
01:35 vagyok / utolsó. A szakításban ő felajánlotta hogy legyünk barátok, de persze már akkor tudtam hogy "ez játssz a döglött kiskutyáddal" ajánlat. Nem kerestem inkább, még ha nehéz is volt. Mindig élnek az örök közmondások: "ha szeret el kell engedned, majd visszafog jönni..."+ "csak a káposzta jó felmelegítve.." megannyi mondás, szólás, ajánlat amik egymásnak ellentmondanak , amire támaszkodunk, mert kétségbe vagyunk esve. Miután szétmentünk, bevallom, még a legutolsó ócska oldalakat is böngésztem hogy hogyan szerezhetném vissza, hátha találok rá praktikát, de egy kis idő után már feleslegesnek tartottam. Elkezdem foglalkozni magammal, a tény mellett hogy őt szeretem, jártam én is másokkal, szakítás is lett persze. Már nem is kerestem párkapcsolatot, minek, másokat megbántani nem akarok, ha valakibe szerelmes leszek, úgy is feledteti az előzőt, így sodródtam. Ez a sodródás volt egyébként a legjobb időszak az életemben. A fiúval csak ritkán tartottam a kapcsolatot. Félévente egyszer kétszer ha találkoztunk, véletlenül összefutottunk. De tudtam hogy van más lehetőségem mellette ami rám találhat, vagy amire rátalálok még, így nem keseredtem el. Nos ez volt a meglepetés hogy ő talált rám végül. ( amúgy mindig a derűs oldalamat mutattam valahányszor találkoztunk véletlenül ), így ezt a mai napig meggyőzőnek tartom egy újra kezdés esélyéhez. Természetesen azt is be kell valljam hogy amikor újra elcsattant a csók akkor sírtunk mint az állat, de már nem számított. Azóta együtt vagyunk.
2011. aug. 28. 01:35
 16/21 anonim ***** válasza:
bocsánat, hogy kérdésekre is választ adjak: nem voltunk barátok úgymond. Nagyon nagyon régen volt olyan srác ( 3 éves kapcsolat ) akivel próbáltunk barátok maradni. Egy két évig működött, de barátként is mindig az elsődleges megtiszteltetést vártuk el a másiktól, vagy bizalmat, szóval nonszensz volt. A kedvesemnél nem derült ki hogy igazán kiszeretett e belőlem vagy sem, vagy hogy én mit érzek hiszem időközben én is találkoztam más ezerszer különb, fantasztikusabb srácokkal akiket imádtam. De mégis vele akartam lenni, most is, és az biztos hogy ő is így érez. Nekem ennyi elég. Vigyáznunk kell szerintem amikor valódi érzelmekről beszélünk másokkal. Kiszeretett e belőled/ ábrándult/ átmenetileg/ utál e / gyűlöl e de imád stb. Én sem igazán értek ehhez, de ezeket a kérdéseket magunkban kell megfogalmaznunk először hogy a másik ember tis megértsük.
2011. aug. 28. 01:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod. Egy kérdés: Azt mondtad néha, félévente véletlen összefutogattatok. Akkor még nem akartatok semmit, hogy lett hirtelen akarás belőle, mint ahogy mondtad hogy Ő talált rád... hogyan? :)
2011. aug. 28. 10:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod 01.35-ös! :) Hát ezek után nekem tényleg semmi esélyem, mert ő valóban úgytűnik, kiszeretett belőlem, én pedig túlságosan ráakaszkottam, és a szomorú oldalamat mutattam. Ez van, szenvedek pár évet, aztán vagy rámtalál, vagy nem. Egy biztos, én most is szeretem még.
2011. aug. 28. 10:23
 19/21 anonim ***** válasza:
10:04 ... igazából fogalmam sem volt róla hogy tényleg kiszeretett e belőlem vagy sem. Nekem is azt mondta hogy szeret, de azért persze jól el is hagyott. Ki tudja ezt megérteni, mert én tuti nem. És még hogy a nők bonyolultak. Csak ritkán, tényleg véletlenül futottunk össze, de olyankor annyira karót nyelt voltam hogy béna voltam felmérni az ő álláspontját. Ezért is ért meglepetés szerűen hogy megkeresett sok idő múlva. ( bevallom, belejátszott egy külső tényező is ) egy közös ismerősünkkel volt konfliktusom, és felkeresett abból az alkalomból hogy elmondja mi zajlik a hátam mögött. Igyekeztem higgadt maradni, és jó felé terelődött a beszélgetés ( hétköznapi örömök, csak kevés nosztalgia, röhögcsélés stb. ), és újra csókolóztunk. Pedig hidd el kérdező, én se tudtam egy könnyen elengedni. Én is kitárulkoztam szintén előtte, a kelleténél jobban, és kis híján a lábai előtt sírtam. Ahogy téged is, engem is megrémített hogy vajon elrontottam mindent? Nekem a válaszom így ismeretlenként az, hogy nem. Csak légy türelmes most már magadhoz is, tudom hogy nehéz, de hidd el megéri kibírni magad miatt is. Ha véletlenül találkoztok légy kedves mosolygós, beszélj mik a terveid, és ennyi. Ez a legjobb amit tehet a nő ilyenkor azt hiszem.
2011. aug. 29. 23:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az igazság az, hogy ő azt mondja szeret még, csak már fél belemenni az új kapcsolatba. Van egy közös barátunk, aki nekem is a legjobb barátom, és neki is. Szerinte még mi egyszer biztosan együtt leszünk.. Kitudja, de mindenesetre türelmes leszek. De te is volt, hogy megkerested, és elmondtad neki, mennyire nehéz nélküle? Sírtál, stb. és ő nemet mondott az újrakezdésre?
2011. aug. 30. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!