Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek undoritoak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek undoritoak az ugynevezett "terhességi csíkok" egy duci lányon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 02:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A férjem feneke is csíkos,de engem nem zavar.Nekem a derekamon van,és az sem zavar.Minden emberen van,aki valaha is többet hízott vagy fogyott élete során.
2011. aug. 24. 07:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Rajtam is vannak, de én sem foglalkozom nagyon velük. Nincs értelme görcsölni rajta. A párom akkor se szeretne jobban, ha nem lennének, de lehet neki fel sem tűnik.

Jópasi... egyes emberek hogy el vannak szállva maguktól. A másik, hogy a külső nem minden. Talán rájössz később, vagy nem.

2011. aug. 24. 08:19
 13/16 A kérdező kommentje:

jopasi en is megneznelek xD ...

a tobiekkel egyet ertek (:

2011. aug. 24. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak csíkjaim, combomon belül, de nem igazán látszik mert elég halvány, illetve hátamon van 2 pici, meg derekamon. Nem igazán tudom mitől lehetett, mivel sose voltam se kövér se sovány, így nem is nagyon híztam/fogytam. Magas sem vagyok, tehát a növés is kizárva, egyszerűen csak ott vannak. Elmúlni sajnos nem múlnak el, 2 évig azért nem jártam strandra, mert zavartak és féltem hogy kiröhögnek, de egyszer kimentem és szinte minden 2. emberen láttam, onnastól kezdve nem zavart. És még senki sem szólt meg értük. Barátom is van, és őt sem zavarja. Persze nem szép látvány, de undorítónak nem mondanám.

17 L

2011. aug. 24. 17:35
 15/16 anonim válasza:
Kíváncsi lennék drága jópasi, hogy ilyen hozzáállással lesz e bárki aki egy éjszakánál többet is képes együtt tölteni veled, merthogy ekkora egót!!! Egyébként meg a striák egy idő után elhalványulnak és mivel sok emberen vannak, nem igazán foglalkoznak vele az emberek, szerintem ne izgulj miattuk :)
2012. jún. 3. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden vonatkoztatási rendszertől függ (adott esetben ez az adott férfi ízlésétől, lehetőségeitől). Egy olyan férfi, aki jobban válogathat, jellemzően kevésbé tolerálja a nő esztétikai hibáit.
2014. febr. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!