Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek a k. rvás, ribis öltözködésű lányokat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 13:52
11/18 anonim válasza:
ezek a képek amiket felraktál egyik sem napi viseletre való... alkalomadtán teljesen elfogadható ruhák és nem is ribancosak h olyan helyre megy benne a viselője
12/18 anonim válasza:
hétköznapra egyértelműen túl kur*vás! alkalomra az első kettő az ízlésemhez mérten még talán elmegy -bár kicsit túl kihívó- de a harmadik az a ruha ami igénytelen!
nekem az a véleményem, hogy otthon az ágyban lehet kur*vás és kur*va is ha ahhoz van kedve, de az utcára ne öltözködjön úgy!
13/18 anonim válasza:
Hát a nyugatinál az aluljáróban ízlésesebb a felhozatal...
15/18 anonim válasza:
szerintem is szánalmas... lehet egy lány szép, csinos, kívánatos anélkül is, hogy kirakja a melleit és a fenekét...
25F
16/18 Solarian válasza:
én visszataszítónak találom.
17/18 Tom mester válasza:
undorítóak. hogy is mondjam ökölbemászóak.
18/18 Solarian válasza:
ökölREmászóak, nem ökölbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!