Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Szerintetek jó, ha egy fiú szeret főzni?
Figyelt kérdés
Én szeretek főzni, és gyakran is főzök magamra.
F/18
2011. aug. 21. 00:24
31/40 anonim válasza:
én azért nem eszek szénhidrátot mert most nem sportolok semmit,csak majd a suliban fogok kosarazni,viszont addig szeretném valahogy tartani a súlyomat,a szénhidrát pedig hízlal.
ezért azt nem nagyon eszem
32/40 anonim válasza:
húúú én imádnám!! Egy ilyen pasit elfogadnék. Főleg ha jól is tud főzni :D 15/L
33/40 A kérdező kommentje:
13:56 eddig még nem volt panasz a főztömre, de ha a véletlenül pont a közelben laksz főzhetek neked valamit és akkor kiderül :)
2011. aug. 22. 13:58
35/40 Ádám Viktória válasza:
álompasi *_* ;) főleg ha néha főzöl is valakire :D istenem bárcsak a nekem tudna a fiúm főzni :'D próbálom tanítgatni de fél xD
36/40 anonim válasza:
13:56-os vagyok :) Kispest messze van neked? Szívesen belekóstolnék a főztödbe :))
37/40 A kérdező kommentje:
Két órára van innen kb, ha nem több :) :S Amúgy pont kőbányára akarnék menni a hétvégén, de sajna nem tudok mert más dolgom van :S
2011. aug. 22. 14:48
38/40 anonim válasza:
Kár :/ Akkor majd máskor bepótoljuk ;)
39/40 A kérdező kommentje:
De ha gondolod írj privát üzenetet, majd ha visszajöttem az angol órámról akkor válaszolok :) Ki tudja, még a végén találunk rá alkalmat :)
2011. aug. 22. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!